به گزارش سایت خبری پرسون، بر اساس این طرح، شانگهای قصد دارد در جنبههای مختلف فناوری بلاکچین، از جمله امنیت سیستم، الگوریتمهای رمزنگاری، پردازندههای خاص بلاکچین، قراردادهای هوشمند، قابلیت همکاری میان زنجیرهای (Cross-Chain)، ذخیرهسازی، محاسبات حریم خصوصی و چارچوبهای نظارتی، گامهای مهمی بردارد.
انتظار میرود این پیشرفتهای فناورانه، زیربنای ایجاد یک پلتفرم بلاکچینی برای خدمات پایه شهری باشند و از بخشهای کلیدی مختلف، از جمله امور دولتی، تجارت فرامرزی، مدیریت زنجیره تامین، امور مالی، توسعه فراجهانی و غیره، پشتیبانی کنند.
علاوه بر این، دولت شانگهای مشتاق حمایت از توسعه مدارک مبتنی بر دانش صفر، با تمرکز بر بهبود کارایی و قابلیت استفاده از این دسته از پروتکلهای عمومی است. هدف این است که کارایی الگوریتمهای اثبات دانش صفر برای تولید اثبات در مقایسه با پروتکلهای بینالمللی مانند پلانک (Plonk) تا سال ۲۰۲۵ دو برابر شود.
علاوه بر این، دولت قصد دارد با تشویق مؤسسات تحقیقاتی و شرکتها برای شناسایی استعدادها، جهت استخدام متخصصان بلاکچین در شانگهای، اقدام کند. دولت شانگهای همچنین قصد دارد پرورش استعدادهای جوان در حوزه بلاکچین را از طریق دانشگاهها، موسسات تحقیقاتی و شرکتها ارتقا دهد.
حرکت شانگهای برای پذیرش فناوری بلاکچین با جاهطلبی گستردهتر چین برای پیشبرد قابلیتهای این صنعت در فضای داخلی و اقتصادهای دیجیتال همسو است. در حالی که چین تراکنشهای ارزهای دیجیتال را در سال ۲۰۲۱ ممنوع کرد، همچنان مشتاق فناوری بلاکچین است و شرکتهای فناوری بزرگ مانند علیبابا و تنسنت روی بلاکچینهای کنسرسیوم خود کار میکنند.
تلاشهای شانگهای برای تقویت زیرساخت بلاکچین و تعامل با مناطق همسایه مانند هنگ کنگ و سنگاپور برای کاربردهای میان زنجیرهای، نشاندهنده تعهد دولت آن برای تبدیل شدن به یک مرکز جهانی برای نوآوری دیجیتال است.
اشتیاق چین به فناوریهای نوظهور مانند بلاکچین و متاورس، بخشی از یک رویکرد بزرگتر برای تبدیل شدن به رهبر اقتصاد دیجیتال است، و در همین راستا، استانهای مختلف آن، اهداف بلندپروازانهای را برای این بخشها تعیین کردهاند.
منبع: رمزارز نیوز