طرز تهیه کیک انجیر و بادام، دسری خوشمزه و متفاوت

فصل انجیر رو به اتمام است و تا دیر نشده می‌توانید با این میوه خوشمزه انواع دسرها و کیک‌ها را آماده کنید.
تصویر طرز تهیه کیک انجیر و بادام، دسری خوشمزه و متفاوت

به گزارش سایت خبری پرسون، کیک انجیر و بادام را کنار یک لیوان قهوه یا چای میل کنید. فصل انجیر رو به اتمام است و تا دیر نشده می‌توانید با این میوه خوشمزه انواع دسرها و کیک‌ها را آماده کنید. با این حال هنگام پختن کیک انجیر و بادام، حتما از انجیرهای رسیده و نرم استفاده کنید. انجیرهای رسیده، آبدار و بسیار شیرین هستند که مزه کیک را چند برابر می‌کنند. طرز تهیه کیک انجیر و بادام خیلی ساده است کافی است طبق دستورالعمل عمل کنید.

کیک انجیر و بادام

مواد لازم:

  • قالب کیک 9 اینچی
  • کره ذوب شده، 4 قاشق غذاخوری، به اضافه کره برای چرب کردن قالب
  • بادام خام طبیعی (نه سفید شده) 1 فنجان
  • شکر ¼ فنجان، به اضافه 2 قاشق غذاخوری برای پاشیدن روی کیک
  • آرد ¼ فنجان
  • بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
  • دارچین ⅛قاشق چایخوری
  • نمک ⅛ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 3 عدد
  • عسل 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره بادام ½ قاشق چایخوری
  • 12 تا 14 انجیر رسیده

طرز تهیه کیک انجیر و بادام

طرز تهیه کیک انجیر و بادام

  • فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک تابه تارت یا قالب پای 9 اینچی را با کره چرب کنید. سپس کنار گذاشته و بعد بادام و ¼ فنجان شکر را در غذاساز بریزید و با دور تند پودر کنید به صورتی که دانه‌های پودر شده درشت باشند. بعد آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را به مخلوط اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
  • حالا در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها، کره آب شده، عسل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید و به ترکیب بادام اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید تا خمیر کیک آماده شود.
  • در این مرحله خمیر را داخل قالب بریزید.
  • بعد ساقه‌های انجیر را برش بزنید و انجیرها را از وسط نصف کنید. انجیرهای نصف شده را به سمت بالا روی خمیر بچینید و روی انجیرها هم شکر بپاشید.
  • حالا قالب را درون فر قرار داده و 30 دقیقه صبر کنید تا کیک پخته و روی آن طلایی شود.
  • بعد از این مدت، کیک را از فر در بیاورید و صبر کنید تا سرد شود.
  • وقتی کیک سرد شد آن را از قالب بیرون آورده و کنار قهوه یا چای سرو کنید.
منبع: خبرنامه

510207

سازمان آگهی های پرسون