تقسیم ثروت‌ در کشور نباید بر اساس‌ نزدیکی و دوری به مراکز قدرت‌ صورت بگیرد

سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای دولت با آرمان‌های امام خمینی(س) تاکید کرد: توجه به فقرا یکی از مواردی است‌ که‌ شاید بیش از هر چیزی در تعابیر ائمه(ع) و به خصوص امام مشهور بود. به زندگی کوچک و آنچه از آن تعبیر به سفره می‌شود، توجه‌ شود. مردم‌ ما هم آگاه هستند و خوب تشخیص می‌دهند.
تصویر تقسیم ثروت‌ در کشور نباید بر اساس‌ نزدیکی و دوری به مراکز قدرت‌ صورت بگیرد

به گزارش سایت خبری پرسون، سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق دولت با آرمان‌های امام خمینی(س) گفت:

امیرالمؤمنین(ع) در عهدنامه مالک اشتر تعبیر بسیار سنگینی نسبت‌ به‌ مستضعفین می‌دهند. بعد از آن می‌فرمایند از اموال‌ برای‌ مستضعفین یک قسمتی از بیت‌المال را قرار بده.

همتی که‌ آقای رئیس جمهور در رفتن به استان‌ها و روستاها دارند می‌تواند مصداق همین باشد. چون‌ تقسیم ثروت‌ در یک کشور نباید بر اساس‌ نزدیکی و دوری به مراکز قدرت‌ صورت‌ بگیرد.

حق همه آنها را باید حفظ کنید و به تعبیری بیت‌المال حق آنها در دست‌ شما است‌. البته‌ حق اقتصادی، سیاسی و اجتماعی می‌تواند باشد.

امام حسین(ع) می‌فرماید من از روی غرور و خوشی قیام نکرده‌ام. این تعبیر در قرآن خم هست سرمستی پست و غرور پست تو را از مردم‌ و فقرا غافل نکند و می‌گوید نکند از طبقه‌ فقرا غافل شویم. می‌گوید اصلا پذیرفته نیست که بگویی کارهای مهم داشتم و به امور کوچک‌ نپرداختم. بخشی از کارت را به امور کوچک‌ قرار بده.

رهبر معظم انقلاب یک روزی فرمودند آزادی در افق ملی، استقلال می‌شود. مردمی که استقلال دارند آزاد هستند.

کسی‌ که‌ درد دارد مشکلش درد او است‌ و توجه‌ ندارد که فلان امور مهم چه‌ می‌شود. البته‌ به این معنا نیست که امور مهم را کنار بگذاریم؛ به این معنا است‌ که توجه‌ به‌ امور مهم ما را از امور کوچک غافل نکند.

در مقیاس جمهوری اسلامی هم استقلال‌ در کنار آزادی آمده؛ یعنی کوچک و بزرگ در کنار هم است‌.

این توجه به فقرا یکی از مواردی است‌ که‌ شاید بیش از هر چیزی در تعابیر ائمه(ع) و به خصوص امام مشهور بود.

به زندگی کوچک و آنچه از آن تعبیر به سفره می‌شود، توجه‌ شود. مردم‌ ما هم آگاه هستند و خوب تشخیص می‌دهند.

منبع: جماران

507833

سازمان آگهی های پرسون