به گزارش سایت خبری پرسون، دلارام قائمی درباره چگونگی شکل گیری مجموعه اخیرش گفت: فرش های قدیمی که از پدر م برایم به یادگار مانده بود سبب شد تا در سرم جرقه ای بدرخشد و در آثارم تاروپود قالی ها را با تارو پود بوم نقاشی گره بزنم و حاصلش شد قرار گرفتن تکه هایی از قالی در کنار نقش صورت خورشیدوش زنان و جقه های میان تهی از ساسانی تا قاجار.
او افزود: پیش از این دو اثر از این مجموعه را در قالب نمایشگاهی در گالری شکوه به نمایش گذاشتم و این برای نخستین بار است که مجموعه «نقشی بر تاروپود زمان» را به صورت مستقل به نمایش می گذارم و این پروژه همچنان ادامه خواهد داشت.
به گفته این هنرمند؛ فرش ایرانی به هر کجا که باشد فرصتی ست برای لمس تاریخ این مرزوبوم و همواره بر تارک فرهنگ ایرانی درخشیده است.خواه پا زیرک باشد ،خواه فرش با شکوه بهارستان در کاخ تیسفون و خواه درکنج خانه من و شما .به نظرم دردوران معاصرکه مرغ جان بشر در کمند تکرارگرفتار آمده است گاه باید ساختار شکنی اتفاق بیفتد.
او در مورد سبک و تکنیک آثارش گفت: این آثار هنر سنتی در دیدگاه نو و ترکیب نقاشی و فرش های قدیمی به سبک وینتیج است و با تکنیک ترکیب مواد خلق شده است. این روزها توجه به احساس و نوعی بیان سنت و مدرنیته درکنار هم و حس و حال زیبای شرقی کمتر دیده می شود و در دوران معاصر که مرغ جان بشر در کمند تکرار گرفتار آمده است گاه باید ساختار شکنی اتفاق بیافتد و ترنج ها و لچک های فرش که ملکه ذهن من شده بود، مرا وداشت تا آن ها را با تار و پود بوم گره بزنم.
این هنرمند نقاش درباره تصاویر زنان نوازنده از دوره ساسانی تا قاجار در مجموعه «نقشی بر تاروپود» گفت: زنان ارتباط تنگاتنگی با تاریخ و فرش دارند. گویی این زنان هستند که با گره پود بر روی تارهای فرش تاریخ را می نویسند.
قائمی ادامه داد: این مجموعه شامل 20 نقاشی و دو کار چیدمانی است که در ابعادی چون 70 در 165 و 120 در 120 خلق شده اند.
دلارام قائمی فارغ التحصیل رشته نقاشی از دانشگاه تهران است و در دهه های اخیر در کلاس های نقاشی امیرجلالی هنرمندی که به تازگی درگذشت، شرکت کرده است . او از سال 1376 طراحی و نقاشی و پرورش خلاقیت کودکان و نوجوانان را تدریس می کند. او در کارنامه کاری خود سابقه برگزاری هفت نمایشگاه انفرادی و چندین نمایشگاه گروهی در ایران و خارج از ایران وشرکت دردو آرت فردر ایتالیا و آرت اکسپو در ایران و مالزی را دارد.
گالری ایده در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان هجدهم (رمضانی) پلاک26 واقع شده است.