به گزارش سایت خبری پرسون، اگر با طرز تهیه دسر سیب آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی، طرز تهیه و مواد لازم این دسر را آماده کرده ایم؛ با ما همراه باشید.
ژله سیب سبز خوشمزه و بسیار با طراوت است و به آسانی تهیه میشود.
مواد لازم:
- سیب سبز: یک کیلو (خرد شده)
- آب: دو و نیم لیوان
- شکر: یک سوم لیوان
- پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری
- رنگ خوراکی سبز: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در قابلمه ای آب روی حرارت ملایم، تکههای سیب سبز را بدون پوست کندن به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
مخلوط را در یک پارچه تمیز روی یک کاسه عمیق بریزید و بگذارید حداقل ۱۰ ساعت بماند تا آب آن کاملا کشیده شود.
شکر و رنگ سبز را به شیره به دست آمده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ژلاتین را با کمی آب حل کرده و به آب اضافه کنید.
مخلوط را در قابلمهای روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
ژله را در فنجانهای سرو بریزید و حدود پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله سیب سبز سفت و سرد شود.
منبع: تابناک با تو