به گزارش سایت خبری پرسون، مربا میوه کاکتوس رنگ و طعمی بی نظیر دارد میتواند علاوه بر سفره صبحانه برای تزئین روی کیک و انواع دسر و بستنی مورد استفاده قرار بگیرد. در این مطلب از بیتوته شما را با نحوه تهیه مربای میوه کاکتوس آشنا می کنیم.
بعد از گرفتن خارهای میوه کاکتوس که به نام گلابی خاردار یا انجیر هندی هم شناخته می شود ، میوه را دو نیم کرده و دانه هایش را در آورید.
میوه کاکتوس بیضی شکل است به رنگ قرمز و بنفش دیده می شود. سطح این میوه از خارهای ریز و درشتی پوشیده شده است که گاهی با چشم دیده نمی شود و اگر به خوبی تمیز نشود میتواند باعث بروز ناراحتی هایی در گلو ، مری و معده شود.
گوشت این میوه شیرین و آبدار است و دانه های ترد سیاه رنگ و پراکنده دارد.
مربا میوه کاکتوس
مواد لازم مربا میوه کاکتوس
میوه کاکتوس | 250 گرم |
آب | 2 پیمانه |
شکر | 500 گرم |
جوهر لیمو | یک هشتم قاشق چای خوری |
وانیل | به مقدار اندک |
مغز بادام یا مغز پسته درصورت دلخواه | به میزان کافی |
دستور تهیه مربا میوه کاکتوس
خارهای میوه را گرفته سپس میوه را پوست بگیرید و در صورت نیاز خرد کنید و دانه هایش را جدا کنید و به همراه آب و شکر روی حرارت بگذارید تا بپزد.
زمانی که مربا غلیظ شد مقداری جوهر لیمو و وانیل به همراه مغز پسته یا بادام به مربا اضافه کرده و 2 دقیقه بجوشانید و شعله را خاموش کنید.
در صورتی که میخواهید میوه کاکتوس را با پوست بپزید تا ظاهر زیباتری داشته باشد،با پارچه ای ضخیم و حوله ای روی پوست میوه ها بکشید تا خارهایی که به چشمتان دیده نمی شود کاملا تمیز شوند سپس میوه را از درازا برش بزنید و دانه هایش را در آورید.
اگر میخواهید خیالتان از بابت خارها راحت باشد میوه را کاملا پوست بگیرید و سپس مربا درست کنید. با این که در این حالت میوه ها به احتمال زیاد له خواهند شد ولی در نهایت طعم بی نظیر و رنگ بسیار زیبایی خواهد داشت.
خواص مربای میوه کاکتوس
- پیشگیری از سوزش مثانه و کلیه
- بهبود تب و هپاتیت
- درمان چاقی مفرط
- سرشار از آنتی اکسیدان هایی که مانع از آسیب سلولی و پیری زودرس می شوند.
- سم زدایی قوی
- ضد التهاب قوی
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- لینت مزاج
- پیشگیری از عفونت کلیه
- تسریع التیام زخم ها
- سرشار از ویتامین E
منبع: بیتوته