شفاف سازی در خصوص پرداخت عادلانه تعرفه های پرستاران در مشهد

مسوول روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کمیته رسیدگی به پرداخت تعرفه‌های پرستاران برای رسیدگی به ابهامات آنان در این زمینه طی هفته اخیر، در تمامی بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه تشکیل شد.
تصویر شفاف سازی در خصوص پرداخت عادلانه تعرفه های پرستاران در مشهد

به گزارش سایت خبری پرسون، مصطفی صیقلیان روز شنبه افزود: تعرفه‌های پرستاران که طی روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته گذشته پرداخت شد مربوط به تعرفه پرستاران بر اساس دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یک دستگاه اجرایی موظف به اجرای دستورالعمل‌هاست.

وی با بیان این که برخی از پرستاران چهارشنبه هفته گذشته و صبح امروز خواستار رسیدگی به تعرفه‌های پرداختی خود شدند ادامه داد: ممکن است در ثبت تعرفه پرستاران در نرم افزار اکسل حسابداری بیمارستان اشتباهاتی صورت گرفته باشد از این رو سامانه‌ای برای رسیدگی به این مطالبات تعریف شده است و تمامی مسولان و مدیران حوزه پرستاری بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی موظف به پاسخگویی به مطالبات پرستاران شده‌اند.

مسوول روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که حدود ۱۵ مورد از شکایات پرستاران مربوط به آیین نامه ابلاغی وزارتخانه در خصوص تعرفه‌های پرستاری است گفت: همچنین در راستای بهبود شرایط پرستاران به دنبال احصای فرمول‌های تعرفه‌های پرستاران در آیین‌نامه ابلاغی وزارتخانه هستیم.

صیقلیان افزود: در این راستا به صورت تلفنی با مسوولان امر در وزارتخانه صحبت و قرار شده است دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای بهبود شرایط پرستاران پیشنهادات خود را به صورت مکتوب ارسال کند تا در صورت صلاحدید موارد پیشنهادی در آیین نامه یاد شده اصلاح شود.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای احصا و افزایش متناسب حقوق پرسنل اورژانس پیشنهادات خود را به وزارتخانه ارسال کرده است.

مسوول روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تغییر تعرفه پرستاران سال گذشته پس از سال‌ها پیگیری و با حمایت وزیر بهداشت به شکل عملیاتی به اجرا در آمد و تا کنون ۲ نوبت پرداختی در این زمینه صورت گرفته است و در اواخر سال گذشته، ۱۲۰ هزار رکورد و فعالیت به ثبت رسید تا شرایط برای پرداخت تعرفه ها فراهم شود.

صیقلیان افزود: مرحله نخست پرداخت تعرفه‌ها، به شکل علی الحساب بود و در مرحله دوم تلاش شد که تمامی موارد بر اساس عملکرد پرستاران لحاظ شود هر چند در محاسبه عملکرد پرستاران، ممکن است اشکالاتی وجود داشته باشد که پرستاران می‌توانند موارد را به شکل مکتوب به مدیریت پرستاری و یا کمیته های مربوطه ارائه دهند تا با ارسال به وزارت بهداشت رفع اشکال شود.

وی ادامه داد: پرداخت مرحله دوم تعرفه‌ها باید تا اواخر سال گذشته انجام می شد و به همین دلیل با تاکید رییس دانشگاه مبلغی تامین شده است تا در صورت نیاز از آن استفاده شود.

مسوول روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمامی پرستاران و پرسنل اورژانس ۱۱۵ که به هر نحوی در خصوص پرداخت تعرفه‌ها، ابهام و یا پرسشی دارند می‌توانند موارد را به شکل مکتوب به کمیته‌های مربوطه در واحد خدمتی خود تحویل دهند تا به شکل مناسبی به آن رسیدگی شود.

صیقلیان افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی هفته اخیر چندین نشست در راستای رسیدگی به درخواست های پرستاران در بیمارستان های قائم (عج) و امام رضا(ع) با حضور مسولان مربوطه برگزار کرده است و این نشستها نیز برگزار خواهد شد.

حدود ۵۰ نفر از پرستاران مشهدی چهارشنبه گذشته و حدود ۷۰ نفر نیز امروز شنبه در راستای اصلاح نظام پرداخت "تعرفه های پرستاری" به استانداری خراسان رضوی مراجعه کردند.

یکی از پرستاران مراجعه کننده به استانداری خراسان رضوی روز شنبه گفت: در اصل شیوه پرداخت تعرفه پرستاری عدالت برقرار نشده است از این رو خواستار پرداخت عادلانه تعرفه های پرستاران هستیم.

اخوان افزود: به عنوان نمونه به برخی سه یا پنج میلیون تومان پرداخت شده و به برخی اصلا تعرفه پرستاری پرداخت نشده است لذا از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواستار شفاف سازی در این خصوص هستیم.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

منبع: ایرنا

479943