رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران؛

معرفی شهدای انقلاب به عنوان نماد و الگو به نسل جدید از اهداف ماست

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: باید شهدای انقلاب را به عنوان نماد و الگو در قالب ساخت فیلم و تولید کتاب و اثر نمایشی به نسل جدید معرفی کنیم.
تصویر معرفی شهدای انقلاب به عنوان نماد و الگو به نسل جدید از اهداف ماست

به گزارش سایت خبری پرسون، همایش گرامیداشت شهدای پیروزی انقلاب اسلامی با عنوان «طلایه‌داران نور» با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما سه‌شنبه ۱۸ بهمن‌ماه در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این همایش گفت: ملتی که حافظه تاریخی ندارد محکوم به تکرار است، قیام امام خمینی (ره) علیه مستبدان و سلطه‌گران خارجی اولین قیام ملت ایران در طول ۲۵۰ ساله گذشته نبود، قبل آن هم مردم ایران به رهبری علما قیام‌های دیگری را چه در دوران قاجار و نفوذ انگلیسی‌ها، نهضت مشروطه و نهضت ملی شدن صنعت نفت ایران در کشور تجربه کرده بودند اما به خاطر فاصله‌ای که بین جریان‌های فکری و محورهای دینی ایجاد شد نهضت مردم دچار انحراف و استبدادهای سنگین‌تر توسط طاغوت سلطه ایجاد شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: بزرگ‌ترین دستاورد نهضت امام (ره) این بود که مردم بعد از ۱۵ خرداد دست از مبارزه برنداشتند، خانواده عزیز شهدا تبلور این نهضت و انقلاب هستند که با وجود شکنجه، تبعید، شهادت و حتی گم شدن مزار شهدا و نامشخص بودن سرنوشت زندانیان از بیعت با امام (ره) دست نکشیدند.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: غرب‌گرایان، انگلیس و آمریکا پس از نهضت ۱۵ خرداد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش برای ارتجاع انقلاب را داشتند، بصیرت مردم، زنان و مردان و دانشجویان و دانش‌آموزان باعث شد این انقلاب به سرانجام برسد هرچند که برخی می‌گفتند انقلاب به دلیل موج هیجانات بود و وقتی موج هیجانات بخوابد انقلاب کم‌رنگ می‌شود و مردم به زندگی عادی باز می‌گردند اما مردم در طول این ۴۰ سال ثابت کردند که بر خلاف دولت‌سازی‌های موقت که در نهضت‌های کوتاه قبل ایجاد شد توانستند یک نظام فکری و مکتبی جدید تشکیل دهند و نظام باقی و ثابت بماند.

وی افزود: این انقلاب مربوط به یک نسل نیست و مربوط به نسل‌های متعدد است که نه تنها از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ بلکه از دهه ۳۰ شروع شد اما در سال ۱۳۴۲ به اوج خود رسید و نسل‌های بعدی در دفاع از این نظام نقش‌آفرینی کردند. بسیاری از جوانان فعال عرصه دفاع از انقلاب و حرم اهل بیت (ع) در دوران انقلاب متولد نشده بودند اما برای این مسیر و مکتب جان‌فشانی کردند.

معاون رئیس جمهور ضمن تشکر و قدردانی از رئیس سازمان صدا و سیما، گفت: صدا و سیما در روایتگری همواره در میدان حضور دارد و برنامه‌های متعددی را برای روایت صحیح از مردم ایران تدارک دیده است که باید دقیق و صحیح بیان شود زیرا ملتی که حافظه تاریخی ندارد محکوم به تکرار است، ما نباید بگذاریم جای شهید و جلاد عوض شود و شخصی مثل «پرویز ثابتی» رئیس ساواک که جنایت‌های او ثابت شده است تاریخ را به‌گونه‌ای دیگر روایت کند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: روایت صحیح تاریخ به کار فکری و فرهنگی در قالب ساخت فیلم و تولید کتاب و اثر نمایشی نیاز دارد که با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید انجام شود، باید شهدای انقلاب را به عنوان نماد و الگو به نسل جدید معرفی کنیم و اینکه چرا نسل اول انقلاب زحمت کشید و کوتاه نیامد سؤالی است که باید پاسخ آن را به نسل جدید داد و امیدوارم با وحدت عمل بتوانیم این عقب ماندگی را جبران کنیم. بنیاد شهید و امور ایثارگران برای همکاری با دستگاه‌های دیگر در این زمینه آمادگی دارد و همه امکانات باید بسیج شود تا بتوانیم به خانواده ایثار و شهادت احترام بگذاریم و به این عزیزان خدمت کنیم.

روایتگری تاریخ با کمک خانواده‌های معظم شهدا توسط صدا و سیما

پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما نیز در این همایش با بیان اینکه امیدوار هستم مورد شفاعت شهیدان قرار بگیریم که هدایتگر مسیر انقلاب اسلامی بودند، گفت: توفیق حضور در این مراسم افتخار است، انقلاب ما یک مسیر یک ساله نبود بلکه از ابتدا تا انتهای تاریخ مستمر و ادامه دارد.

رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به اینکه مسیر شهادت همچنان ادامه دارد، گفت: در باغ شهادت باز است و مسیر ایثار ادامه دارد و شهدای دفاع مقدس، ترور و هسته‌ای برای ما عزیز هستند و شهدای کربلا سیدالشهدا (ع) را تنها نگذاشتند.

رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به اهداف برگزاری این همایش خاطرنشان کرد: این همایش برای این برگزار شد که بگوییم اگر در این کشور هستیم و امنیت داریم به برکت وجود شهدا است و باید پیشکسوتان برای ادامه انقلاب در میدان حضور داشته باشند. درهای رسانه ملی در دوران تحول رسانه ملی باز است.

جبلی خطاب به خانواده‌های شهدای انقلاب گفت: در روایت‌گری تاریخ ما دستمان را به سوی شما دراز می‌کنیم، منافقین ۱۷ هزار نفر از مردم کشور را به خاک و خون کشیدند. نسل جوان و نوجوان نسبت به جنایت منافقین شناخت صحیح ندارند و باید این شکاف‌ها پر شود.

اجرای سرود توسط شاعر انقلابی «سیدعلی موسوی گرمارودی» و تجلیل از خانواده زنده یاد «امیر قویدل»، خانواده شهید «باهنر»، خانواده شهید «اندرزگو»، خانواده شهید «اسدالله لاجوردی»، خانواده زنده‌یاد «محمدحسن فرح‌بخشیان»، «سیدعلی موسوی گرمارودی»، «رضا رویگری»، «سینا واحد»، حجت‌الاسلام «سیدحمید روحانی» و «محمدحسن زورق»، از برنامه‌های این همایش بود.

منبع: مهر

461752

سازمان آگهی های پرسون