به گزارش سایت خبری پرسون، نتایج یک مطالعه جدید بر اساس نظرسنجی از ۲ هزار بزرگسال آمریکایی نشان دهنده ارتباط بین ادویه و شخصیت افراد است. طی این پژوهش، محققان به دنبال این بودند که مشخص شود آیا رابطه ای بین شخصیت افرادی و ادویههای مصرفی آنها وجود دارد یا خیر.
بر این اساس مشخص شد کسانی که غذاهای تند میخورند بیشتر از کسانی که ترجیحات گرمایی ملایم تری دارند، از زندگی لذت میبرند (۷۶%)، آنها بیشتر خود را جذاب میدانند (۶۲%)، و از زندگی خود رضایت بیشتری دارند (۶۶%).
نود و سه درصد از پاسخ دهندگان مقداری ادویه را در غذای خود ترجیح میدهند. با این حال، تقریباً چهار نفر از هر ۱۰ نفر میگویند که از فلفل و ادویه به اندازه متوسط استفاده میکنند، ۳۳ درصد از آنها به میزان اندک و ملایم از ادویهها بهره برده و فقط ۲۴ درصد دوست دارند غذایشان تند باشد.
این نظرسنجی همچنین نشان میدهد، تنها ۷ درصد از پاسخ دهندگان به هیچ وجه ادویه را انتخاب نمیکنند. از بین کسانی که غذاهای تند را ترجیح میدهند، ۲۱ درصد خود را برون گرا میدانند، (۵۴%) خود را خلاق، (۵۱%) با اعتماد به نفس و (۴۴%) خود را ماجراجو توصیف میکنند.
از طرف دیگر، کسانی که تمایل کمتری به خوردن ادویه دارند شخصیتی ملایمتر داشته و احتمالاً خود را همدل (۴۱%) و حتی خجالتی (۳۷%) توصیف میکنند.
بررسیهای محققان نشان میدهد، عاشقان ادویه طبیعت ماجراجویانه ای دارند، زیرا بیش از سه نفر از هر پنج (۷۶%) از سفر لذت میبرند. تقریباً یک سوم از طرفداران غذاهای تند از رژیم غذایی خاصی مانند وگان یا گیاهخواری پیروی میکنند.
نکته جالب توجه در مطالعات فوق این است که ۴۶ درصد از پاسخ دهندگان سیب زمینی و ۴۱ درصد گوشت را به عنوان برخی از بیمزهترین غذاهایی که همیشه نیاز به چاشنی دارند شناسایی کردند.