رویای صعود تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی محقق می‌شود؟

تیم ملی فوتبال کشورمان جام جهانی 2022 را با دیدار مقابل انگلیس آغاز می کند.
تصویر رویای صعود تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی محقق می‌شود؟

به گزارش سایت خبری پرسون، تیم ملی فوتبال ایران فردا یک تورنمنت پر امید را آغاز می‌کند که در بازی اول هرچند باید به مصاف حریفی قدرتمند برود اما این باور را پیدا کرده که می‌تواند دست به کارهای بزرگ بزند.

تیم کشورمان تاکنون در 5 دوره جام جهانی حاضر شده که نگاهی داریم به تمام شروع‌های تیم ملی در این مسابقات:

1978 آرژانتین|ایران صفر- هلند 3

1998 فرانسه|ایران صفر - یوگسلاوی یک

2006 آلمان|ایران یک - مکزیک 3

2014 برزیل|ایران صفر - نیجریه صفر

2018 روسیه|ایران یک - مراکش صفر

به این ترتیب می‌توان گفت بهترین شروع تیم ملی در دوره قبلی جام جهانی بود که باعث شد بهترین دوره از نظر امتیاز گیری باشد و اگر کمی خوش شانسی برای تیم کی‌روش وجود داشت چه بسا ایران می‌توانست برای اولین بار حضور در مرحله بعد بزرگترین تورنمنت فوتبالی دنیا را تجربه کند.

تیم ملی انگلیس همواره به عنوان یکی از تیم‌های سطح اول فوتبال مطرح بوده و همیشه ستارگان زیادی پیراهن این تیم را برتن کرده‌اند اما واقعیت این است که به جز یک قهرمانی جام جهانی پس از یک فینال پر حرف و حدیث در لندن(1966) و یک نایب قهرمانی در جام ملت‌های اروپا(2020)، افتخار بین المللی دیگری ندارد. اگرچه همیشه و پیش از هر تورنمتی، نام انگلیس به عنوان یکی از مدعیان اصلی مطرح بوده است.

تیم گرت ساوتگیت در 5 بازی قبلی خودش بردی را تجربه نکرده و حتی شکست سنگین 4 بر صفر مقابل مجارستان را نیز به چشم دیده است. بهترین نتیجه این تیم در 5 بازی قبلی نیز تساوی 3-3 مقابل آلمان بوده که آخرین بازی سه شیر محسوب می‌شود.

بر خلاف تصورات، ساوتگیت تحول قابل توجهی در سبک بازی انگلیس به وجود آورده است. بازی انگلیسی همیشه به ارسال‌های بلند و مستقیم معروف بوده اما اکنون تیم ساوتگیت پاس‌های نفوذی به خصوص بین دو دفاع وسط حریف یا ارسال‌های کوتاه و با ارتفاع کم را مورد توجه دارد. توجه به بازی زمینی به خصوص بعد از حضور مربیانی چون کلوپ و گواردیولا در لیگ برتر جزیره پررنگ تر شد. این نوع بازی پس از تلفیق با فوتبال سرعتی انگلیس، سبک جدیدی را در اختیار تیم کشورشان قرار داد و حالا شاید بیشتر از ارسال‌ها و نبردهای هوایی، باید مراقب پاس‌‌های زمینی و طولی بازیکنان انگلیس بود.

با این حال انگلیس در مواجه با تیم‌هایی که دفاعی فشرده دارند به قدرت سرزنی بازیکنانی مانند هری کین نگاه ویژه دارد و مسلما اگر نتواند از لایه‌های دفاعی محکم تیم کی‌روش برآید، به روش سنتی خودش رجوع می‌کند تا با فشار بر قلب دفاع ایران، راهی به دروازه پیدا کند.

بنابراین تیم کی‌روش علیرغم تمام قدرت‌های دفاعی خودش باید تمرکز بالایی در مرکز محوطه جریمه داشته باشد. فوتبال انگلیس چه مدرن و چه سنتی، ویژگی سرعت را در ذات خودش دارد و این مساله قطعا کار را برای هر تیمی بسیار سخت می‌کند.

تیم ملی کشورمان برخلاف انگلیس، در 5 بازی قبلی خودش نتایج قابل قبولی را به ثبت رسانده است.دو پیروزی مقابل اروگوئه و نیکاراگوئه به همراه یک تساوی مقابل سنگال به خوبی روحیه تیمی را بالا برده و بازی با تیم‌ سرعتی الجزایر هم تجربه خوبی به این تیم برای مقابله با جریان سریع بازی داده است. با این حساب می‌توان گفت تیم کی‌روش آمادگی ذهنی بدی برای بازی با انگلیس ندارد. صحبت‌های بازیکنان و سرمربی تیم کشورمان هم نشان می‌دهد آن‌ها برای ارائه یک نمایش آبرومند به قطر نرفته‌اند و هدف صعود از گروه به خوبی به ذهن همگی اعضای تیم دیکته شده است.

سوت پایانی رافائل کلاوسِ برزیلی در آخرین روز ماه آبان، اگر پیام آور کسب امتیاز برای تیم ایران باشد، شروعی فوق‌العاده خواهد بود. به این ترتیب شکی نیست که روحیه و اعتماد به نفس شاگردان کی‌روش برای بردن ولز کافی خواهد بود و این مسیر می‌تواند به امتیاز گیری از آمریکا نیز ختم شود. اتفاقی که منجر به یک تاریخ سازی خواهد شد و رویای قدیمی هواداران فوتبال در ایران به واقعیت تبدیل می‌شود.

منبع: فارس

418409

سازمان آگهی های پرسون