به گزارش سایت خبری پرسون، حجت الاسلام مهدی فاطمی پور با اشاره به بحث حجاب و عفاف در دانشگاهها گفت: در فضای دانشگاه اگر فکر کنید ما خیلی درگیر این موضوع هستیم و فضا خیلی با جامعه متفاوت است اصلاً اینگونه نیست فضای دانشگاه هم شبیه بقیه فضای جامعه است و ما سیاست خودمان را در جلسات آزاداندیشی و کرسیهای نقد و نظر، بحثهای ترویجی، توضیحی و مشاورهای گذشتهایم.
وی ادامه داد: حتی توصیه کردهایم آنهایی که هنجار شکنی میکنند، دعوت شوند و اساتید و مشاورها با آنها صحبت کنند، با خانواده آنها صحبت شود ولی اگر کسی میخواهد هنجارشکنی و قانون شکنی کرده و فضا را بههم بریزد طبیعتاً آن یک الزامات دیگری دارد و نوع برخورد آن را قانون مشخص کردهاست.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها افزود: موضوع حجاب و عفاف یک بحث قدیمی بوده و همیشه ازطرف دشمنان انقلاب اسلامی و مخالفین با حکومت اسلامی و از سمت کسانی که با فضای دینی، جامعه دینی و جامعهای معنوی مخالفتهایی دارند، حرکتهایی صورت می گرفته که اخیراً این حرکتها شدتپیدا کرده است.
وی ادامه داد: براساس شدتهایی که این حرکت یافتهاست، بعضاً در جامعه دینی نیز مشاهده میکنیم، که یک اظهارنظرها و یا یک ایستادگیها و یا اقداماتی در جامعه دینی، براساس آن اقدامات شدید علیه حجاب صورت میپذیرد که در فضای رسانه هم بولد و ترند میشود. این موضوع هیچ اتفاق جدیدی نیست.
حجت الاسلام فاطمی پور با بیان اینکه مسئله حجاب یک مسئله عمیق دینی است افزود: حجاب یکی از دستورات دینی و یکی از الزامات جامعه دینی است و اینکه درخواستی شود، که شرایط تغییر کند و مثلاً حجاب الزامی باشد و یا خیر معنی آن این است که ما در حقیقت نمیتوانیم مبانی دینی خود را تغییر دهیم و اگر حجاب واجب است بنابراین واجب است و باید رعایت شود مثل نماز و حج که واجب است.
وی یادآورشد: بنابراین ما نباید به این سمت حرکت کنیم که احساس شود یک اتفاق جدید در حال رخ دادن است، خیر، هیج اتفاق جدیدی نیست به طور طبیعی نظام سلطه به دنبال بهم زدن نظام ارزشی و فضای فرهنگی ما است و آن هم ابزارهای مختلف دارد که آسیبهای اجتماعی، اعتیاد، بحث حیا و عفت همه این موضوعات را دربرمیگیرد.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها افزود: ما باید حجاب را تبیین کرده و فواید آن را توضیح دهیم الزامات قانونی آن را ایجاد کنیم و مردم خود را باید قانع کنیم و البته با هنجار شکنها هم باید برخورد کنیم، بالاخره در هر جامعهای قانون باید فصل الخطاب باشد کما اینکه در تمام دنیا قانون فصلالخطاب است در کجای دنیا قوانین کشورشان را کنار گذاشته و به آن توجه نمیکنند، کشور ما نیز قوانینی دارد، عدهای به آن معتقدند که خیلی عالی، عدهای معتقد نیستند میشود برای آنها توضیح داد که معتقد شوند ولی عدهای هستند که باز هم معتقد نمیشوند که باید به الزامات قانونی پایبند باشند و قانون را رعایت کنند.
منبع: مهر