به گزارش سایت خبری پرسون، غلام علی حیدری رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری فسا گفت: روش اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری هنوز برای جامعه پرستاری و حتی برخی اعضای هیئت مدیرههای نظام پرستاری دارای ابهام است و بسیاری هنوز به طور کامل نمیدانند این قانون چگونه اجرا میشود تفاوت ماهیت بیمارستانها نیز بر این ابهام میافزاید.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری فسا بیان کرد: برخی بیمارستانها به صورت هیئت امنایی، برخی آموزشی و برخی درمانی هستند و باید در مورد شیوه اجرای این قانون در بیمارستانها اطلاع رسانی بیشتری انجام شود.
حیدری اضافه کرد: ابهام و مشکل دیگری که اکنون برای پرستاران وجود دارد این است که مانند برخی طرحهای قبلی، پرداخت کارانهها بر اساس عملکرد آنها است اگر عملکرد یک پرستار زیاد شود، آیا سیستم از درآمد و کارانه پرستار کم می کند و کسورات می زند، امیدواریم که این گونه نباشد.
وی ادامه داد: این دغدغه برای پرستاران به وجود آمده که مجری قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری چه کسانی هست؟ اگر بنا باشد مدیران مجموعه سلیقهای اعمال نظر کنند، قطعا هدفی که چندین سال است، دنبالش هستیم به نتیجه مطلوب نمیرسد.
حیدری گفت: نیاز است اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری شفاف سازی شود تا مشاهده کنیم چقدر میتواند دست مسئولان و مدیران در این قانون باز باشد. اگر امکان این وجود داشت که برای اجرایی شدن یک مصوبه مثل قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری یکی از اعضای سازمان نظام پرستاری ، به عنوان ناظر وجود داشته باشد، قطعا بازخورد مطلوب تری حاصل می شود.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری فسا افزود: تبدیل وضعیت و استخدام پرستاران قراردادی و شرکتی که در مبارزه با کرونا فعالیت کردهاند باعث افزایش انگیزه خدمت در آنان و برقراری عدالت در پرداختها میشود.
حیدری افزود: برخی پرستاران به صورت شرکتی، قراردادی، تمدیدطرحی و در مواردی قرارداد 89 روزه مشغول به فعالیت در مراکز درمانی هستند. این پرستاران با وجود ارائه خدمات یکسان، دریافتیهای متفاوتی را با سایر همکاران رسمی دارند. وجود این تفاوت در پرداختی باعث تبعیض و نداشتن ضمانت شغلی میشود.
منبع: نظام پرستاری