انتصاب جدید در وزارت آموزش‌وپرورش

طی حکمی از سوی وزیرآموزش‌وپرورش، مصطفی بابایی سارویی، سرپرست مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش شد.

تصویر انتصاب جدید در وزارت آموزش‌وپرورش

به گزارش سایت خبری پرسون، پس از صدور حکم مشاور برای علیرضا کاظمی و مصطفی عطاران در ۲۶‌ آذرماه، یوسف نوری تغییر مدیران وزارت آموزش و پرورش را از این هفته آغاز کرده است.

وی در نخستین نشست خبری‌اش نیز که ابتدای این هفته، شنبه، چهارم دی ماه برگزار شد از تحول در وزارت آموزش و پرورش خبر داده و گفته بود که «از همین هفته رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی منصوب می‌شود. کار مربوط به انتصاب تعدادی از مدیران کل استان‌ها را نیز انجام دادیم که از یکشنبه این هفته معرفی می‌شوند. این کار نیازمند استعلامات و مصاحبه‌ها بود که زمان می‌برد. این هفته حداقل چهار معاون نیز منصوب می‌شوند. قبول دارم که تاخیر شده است چون خودمان هم با تاخیر شروع کردیم. »

مدیریت روابط عمومی سازمان فضایی ایران، عضویت در شورای تحول و ارتقای سرمایه‌های انسانی سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران، تدریس در دانشگاه و مشاور رسانه‌ای دستگاه‌های مختلف و مدیریت فرهنگی-هنری منطقه ۱۰ تهران در سوابق کاری مصطفی بابایی سارویی دیده می‌شود و دارای مدرک کارشناسی پژوهشگری اجتماعی، کارشناسی ارشد مدیریت رسانه و دکتری تخصصی مدیریت رسانه است.

در حکم انتصاب وی همسویی با برنامه‌های ریاست جمهور، با جلب مشارکت، همکاری و همفکری فرهنگیان فرهیخته، صاحبان قلم و اندیشه و نمایندگان رسانه‌های جمعی، اعضای شورای معاونان وزارت، برای تحقق اهداف متعالی آموزش و پرورش به ویژه پیاده سازی و اجرای سندتحول بنیادین، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش با رعایت اصول «عدالت محوری»، «روحیه انقلابی»، «مردم داری»، «پاکدستی و فسادستیزی» و«قانون مداری»دولت مردمی از سوی وزیر آموزش و پرورش مورد تاکید قرار گرفته است.

مروری بر روند مدیریتی مرکز روابط‌عمومی در سنوات اخیر و چالش‌های آتی

مرتضی نظری در شهریور سال ۱۳۹۶ و از سوی سیدمحمد بطحائی به عنوان رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش منصوب و در ۱۹ دی ۱۳۹۷ از این مرکز خداحافظی کرد و مشاور وزیر شد.

شاید بتوان گفت ادغام مرکز روابط عمومی با حوزه ریاستی و تشکیل یک واحد جدید سازمانی تحت عنوان «مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی وزارت آموزش‌وپرورش» از جمله چالش برانگیزترین اقداماتی بود که در این حوزه طی سنوات اخیر اتفاق افتاد. سیدمحمد بطحایی در زمان مسئولیتش تاکید دولت برای تغییرات ساختاری و چابک‌سازی وزارتخانه را اجرا کرد و دست به ادغام‌هایی زد که ادغام مذکور از آن جمله بود. این اقدام ضعف عملکردی در حوزه روابط عمومی و ارتباط با رسانه‌ها را به همراه داشت. البته مرکز روابط عمومی در دوره سرپرستی سید جواد حسینی در وزارت آموزش و پرورش احیاء شد.

با کنار رفتن سیدمحمدبطحایی و دوره سرپرستی کوتاه سیدجواد حسینی، محسن حاجی‌میرزایی به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس شورای اسلامی معرفی و موفق به اخذ رای اعتماد نمایندگان شد. وی در ۱۳ آذر ۹۸ فریبرز حمیدی را به عنوان رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارتخانه منصوب کرد که تاکنون نیز مسئولیت این مرکز را عهده دار بوده است.

عدم دسترسی آزاد رسانه‌ها به اطلاعات و آمار، تناقضات آماری از سوی معاونت‌ها و سازمان‌های مختلف، روند پاسخگویی کند و بعضا نامناسب مدیران، واکنش نامناسب به برخی شایعات منتشره در شبکه‌های اجتماعی و ورود دیرهنگام به برخی مسائل دارای اضطرار و فوریت از منظر اطلاع‌رسانی و ... از جمله چالش‌هایی هستند که پیش روی مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش است و علی‌رغم اقدامات انجام شده در سال‌های گذشته به نحو مطلوبی حل نشده است.

تسهیل دسترسی آزادانه به اطلاعات و فراهم کردن امکان تعامل مطلوب با مجریان و مسئولان ستادی دو وظیفه مهم مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی در هردستگاهی به شمار می‌رود. اهمیت و ضرورت این دو مهم، به ویژه در دستگاه تعلیم و تربیت که دارای مخاطب ۴۰ میلیونی دانش آموزی و یک میلیونی پرسنل است، دوچندان به نظر می‌رسد؛ با این حال ضعف عملکردی مرکز اطلاع‌رسانی در سنوات گذشته مشهود بوده و لازم است در دوره مدیریتی جدید وزارت آموزش و پرورش به طور ویژه مورد توجه سرپرست جدید مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی این وزارتخانه قر ار بگیرد.

منبع: ایسنا

377561

سازمان آگهی های پرسون