افت 50 درصدی سرانه مصرف گوشت قرمز

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور از کاهش سرانه مصرف گوشت کشور از ۱۲ کیلو در سال به ۶ کیلو خبر داد.
تصویر افت 50 درصدی سرانه مصرف گوشت قرمز

به گزارش سایت خبری پرسون، ابراهیم زارع، مدیر کل بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی در برنامه تیر امشب شبکه خبر, افزایش قیمت دام سبک را برخلاف تورم 45 درصدی هزینه‌های تولید 30 درصد اعلام کرد و گفت: نرخ گوشت گوسفند نسبت به افزایش تورم کمتر است. پدیده خشکسالی هزینه‌های تولید دام را افزایش داده است.

او افزود: افزایش قیمت گوشت قرمز در مجموع متناسب با نرخ تورم بوده است.

زارع افزود: امسال آمار کشتار دام در کشور نسبت به سال گذشته بیشتر است. پیش بینی می‌کنیم مصرف گوشت قرمز در کشور به یک میلیون و 20 هزار تن برسد.

"افشین صدر دادرس" مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: سرانه مصرف گوشت کشور از 12 کیلو در سال به 6 کیلو یعنی با 50 درصد کاهش مصرف مواجه شده است.

او افزود: علت اینکه دامدار اقدام به کشتار دام‌های مولد می‌کند بخاطر کاهش توان نگهداری دام (سبک و سنگین) است.

صدر دانش افزود: نظام توزیع در کشور دلال محور است.

"پوریان" رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور با بیان اینکه 7 میلیون راس دام روی دست دامدار مانده است، گفت: علت کاهش سرانه مصرف گوشت قرمز، تعطیلی‌های کرونایی بوده که باعث توقف یا کاهش فعالیت هتل ها، رستوران‌ها و تالار‌ها شده است.

او گفت: صادرات گوشت تنها راه نجات دامدار است. امروز دامدار اقدام به کشتار دام مولد می‌کند، چون توان نگهداری و پرداخت هزینه‌ها را ندارد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور گفت: واردات گوشت برزیلی نه تنها مشکل گوشت کشور را حل نکرد بلکه باعت افزایش قیمت گوشت در بازار شد.

منبع: تسنیم

352682

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون