تلاش مدیرعامل شستا برای باقی ماندن در دولت

گزارش‌ها حاکی از آن است که محمد رضوانی‌فر مدیر عامل سابق شستا بعد از تغییر دولت و روی کار آمدن دولت جدید تلاش‌های زیادی را برای پیدا کردن جایگاهی در دولت جدید انجام داده است.
تصویر تلاش مدیرعامل شستا برای باقی ماندن در دولت

به گزارش سایت خبری پرسون، محمد رضوانی فر در دولت دوازدهم، دولت روحانی، هم سیاست‌های را مانند امروز در پیش گرفته بود و سعی کرد، به عنوان اصولگرای برای نفوذ در تیم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت روحانی فضا سازی کند و لابی‌هایی را انجام داد.

مدیرعامل شستا پیش از این مدیریت شرکت های دارویی برکت را عهده دار بود و به جهت نوع ارتباط محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت روحانی با بدنه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به رضوانی فر فرصت تجربه حضور در مدیریت شستا را تقدیم کرد.

در این آمد و رفت‌های دولت دوازدهم و سیزدهم و ناکامی از دعوت رضوانی‌فر در بدنه دولت، بازی عجیب رسانه ای مدیرعامل برکنار شده شستا از مردادماه 1400 علنی آغاز شد.

در ابتدا با موج رسانه ای و خبری با تیترهای هم‌چون" سه سال گذشته شستا باید در وزارت رفاه آینده تکرار شود" افکار عمومی را آماده حضور وی در بدنه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم نمود ولی پس از گذشت سه هفته و معرفی کابینه و قطعیت عدم حضور رضوانی فر در بدنه دولت به یک‌باره با تغییر 180 درجه ای، رویه معرفی خود را به مدیری فساد ستیز و منتقد دولت دوازدهم تغییر و به‌عنوان گلادیاتور مبارزه با فساد در بدنه وزارت رفاه با اعلام عزل خود در دقیقه 90 و انتشار دلایل عزل آن‌هم از سوی رسانه های منتقد دولت دوازدهم اقدام کرد.

حال باید دید که با کشیدن ضامن نارنجک فساد در بزرگ‌ترین هلدینگ چند رشته‌ای در کشور قرار هست کدام راه برای وی در سازمان ها در دولت جدید باز شود؟

شستا بعد از این که 29 فرودین ماه سال 1399 در بورس تهران عرضه شد، با توجه به حجم و انتظارات بازارسرمایه از این شرکت به یک سهم شاخص‌ساز تبدیل شده و نقش کلیدی در بورس ایفا می کند؛ به گونه‌ای که با مثبت شدن تغییرات قیمت این سهم، کلیت بازار نیز رو به صعود حرکت می‌کند و به نوعی، لیدر بلامنازع بورس شناخته می‌شود. لیدری که می‌تواند به بازار جهت بدهد و از این منظر نیز مورد توجه دولتمردان و سرمایه‌گذاران قرار دارد.

در سبد سرمایه‌گذاری شستا، شرکت‌هایی هم‌چون تاپیکو و سرمایه‌گذاری صبا تأمین حضور دارند که به تنهایی بار سودآوری سنگین این شرکت را به دوش می‌کشند.

از آن جایی که دو شرکت مذکور حجم زیادی در صنایع پتروشیمی و پالایشی سرمایه‌گذاری کرده‌اند و این صنایع جزو صنایع پیشرو و سودساز کشور محسوب می‌شوند، می‌توان گفت سودآوری مادام‌العمر شستا تضمین شده است و سازمان تامین اجتماعی با داشتن شرکت شستا، بزرگترین واحد اقتصادی کشور است.

منبع: گزارش خبر

333518

سازمان آگهی های پرسون