علت اصلی افزایش قیمت چای

ئیس سازمان چای ایران گفت: قیمت برگ سبز ۴۵ درصد نسبت به سال قبل افزوده شد تا برای چای‌کار صرفه داشته باشد.
تصویر علت اصلی افزایش قیمت چای

به گزارش سایت خبری پرسون، حبیب جهانساز در رابطه ‌با خبری مبنی بر افزایش ۶۵درصدی قیمت چای اظهار کرد: بخشی از چای اجباراً وارداتی می‌شود و تولید هم ۳۰ هزار تن در داخل کشور است.

وی با ابراز خوشنودی از خارج شدنِ واردات چای از گروه یک کالاهای دریافت‌کننده ارز دولتی اظهار کرد: این اتفاق باعث قدرت رقابت چای داخلی نسبت به نوع خارجی بوده است.

جهانساز همچنین از رهاشدگی باغات چای و کار نکردن کارخانه‌ها درگذشته گفت: در این صنعت بر هم ریختگی اتفاق افتاد.

وی درباره گرانی چای ایرانی هم گفت: قیمت برگ سبز ۴۵ درصد نسبت به سال قبل افزوده شد تا برای چای‌کار صرفه داشته باشد.

جهانساز هزینه چای‌سازی و تولید و مقوا و... را توجیهی برای این سخن خود دانست که بالارفتن قیمت چای عددی منطقی است.

وی همچنین با اشاره به دپوی چای در کشور از ارزن شدن نسبی چای خبر داد و گفت: کرونا و عدم رفت‌وآمدهای فامیلی در این دپو تأثیر داشته است.

جهانساز افزود: میزان واردات نسبت به سال گذشته تقریباً برابر بوده است ولی ارز نسبت به گذشته افزایش‌یافته است.

رئیس سازمان چای ایران همچنین تاکید کرد که اعتقادی به واردات چای خارجی ندارد و تصور دارد باید با سرمایه‌گذاری، حمایت بیشتری از چای‌کاران داخلی داشته باشیم که تولید به مرز ۶۰ هزار تن برسد.

جهانساز صراحتاً اعلام کرد که باید با افزایش قیمت چای کنار بیاییم و در این باره گفت: چای کیلویی ۶۰ هزار تومان برای چای‌کار ما صرفه اقتصادی ندارد.

وی ادامه داد: البته این روند مشروط بر این است که قیمت‌ها ثابت بماند. تولیدگر بخش کشاورزی مایحتاج عمومی را تولید می‌کند. پس نمی‌توان اجباراً آن را ارزان نگه داشت.

منبع: ایسنا

330601

سازمان آگهی های پرسون