معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور؛

جشنوراه عدلیه و رسانه الگویی برای سایر استان ها

معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور، از رسانه‌ها به عنوان بستری برای ارتباط مستمرعموم مردم با دستگاه قضایی یاد کرد و گفت: جشنوراه عدلیه و رسانه یکی از راه های مدیریت ارتباطات دستگاه قضایی با رسانه هاست و باید به الگویی برای سایر استان ها تبدیل شود.
تصویر جشنوراه عدلیه و رسانه الگویی برای سایر استان ها

به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، معاون امور فضای مجازی دادستانی کل کشور، از رسانه‌ها به عنوان بستری برای ارتباط مستمرعموم مردم با دستگاه قضایی یاد کرد و گفت: جشنوراه عدلیه و رسانه یکی از راه های مدیریت ارتباطات دستگاه قضایی با رسانه هاست و باید به الگویی برای سایر استان ها تبدیل شود.

جواد بابایی در مراسم اختتامیه اولین جشنواره رسانه و عدلیه یزد ضمن تبریک روز خبرنگار، اظهار کرد: یکی از بهترین و کم هزینه ترین راه های ارتباطی برون سازمانی، رسانه‌ها هستند چون بستری برای ارتباط مستمرعموم مردم با دستگاه قضا در راستای تحقق عدالت با چاشنی اقناع هستند به طوری که اثری مطلوب بر مخاطبان دارد.

وی افزود: ظرفیت عظیم رسانه در ارتباط با عدلیه، آگاهی بخشی عمومی در مسائل حقوقی است که باعث پیشگیری از بروز جرم و کاهش بزه دیدگی در جامعه می شود.

بابایی از مزایای ارتباط رسانه و عدلیه را در احیای حقوق عامه، جلوگیری از تضییع حقوق عامه و کاش آسیبهای اجتماعی که به درستی توسط این جشنواره مدنظر قرار گرفته است، ذکر کرد.

وی در ادامه یادآور شد: مقام معظم رهبری بارها به موضوع اطلاع رسانی در خصوص انعکاس عملکردها و استفاده از شیوه های جذاب در اطلاع رسانی تاکید کرده اند.

وی افزود: قوه قضائیه نیز در سند تحول بر مسئله رسانه و توسعه گفتمان سازی تاکید داشته است تا ضمن معرفی چهره حقیقی دستگاه قضا، شیطنت رسانه های معاند در این حوزه را خنثی کند.

معاون دادستان کشور تقدیر این دوره از جشنواره از نقد برتر را نیز از تاکیدات سند تحول قضایی کشور خواند.

وی ادامه داد: این ضرورت اقتضا کرد که دادگستری استان یزد اقدام به برگزاری این جشنواره کند که ایده بسیار خوبی بود و امیدواریم استانهای دیگر از این ایده، الگوبرداری کنند.

بابایی در قسمت پایانی سخنانش اهتمام رسانه های دلسوز کشورمان به اخبار جعلی به ویژه از سوی رسانه های معاند که می تواند بار روانی منفی در جامعه ایجاد کند را خواستار شد و آن را بسیار حائز اهمیت و از مطالبات کلان مسئولان دانست.

استفاده از ظرفیتهای نخبگان حقوقی و قضایی با همراهی دستگاه قضایی در استان، توجه به باورپذیری، اعتنای مطالب، حمایت از منافع مردم و توجه به رفع ابهامات در مخاطبان، دیگر توصیه های

معاون فضای مجازی دادستان بود که در این باره به اخبار مربوط به طرح صیانت نیز اشاره کرد.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی و دانش افزایی برای رسانه ها و تشکیل اتاق فکر های بین رسانه ها و دستگاه قضایی نیز از پیشنهادات بابایی در این نشست بود.

انتهای پیام/

330209

سازمان آگهی های پرسون