به گزارش سایت خبری پرسون، مجتبی تقوی کارشناس فوتبال در گفت و گو با خبرنگار پرسون درباره قهرمانی پرسپولیس در لیگ بیستم فوتبال گفت: بازی مالکانه، راه یابی به سیستم دفاعی حریف و ارتباط خطوط با یکدیگر را در بازیهای پرسپولیس و سپاهان مشاهده کردیم و آنها خیلی باکیفیتتر از سایر تیمها بازی کردند. به هر حال حضور سپاهان در بالای جدول کمک کرد تا پرسپولیس قویتر در بازی ها ظاهر شود.
او اظهار کرد: کسب قهرمانیهای پشت سر هم سخت است اما تیم پرسپولیس با همه مشکلات توانست برای پنجمین مرتبه قهرمان شود. به هر حال رقابت پرسپولیس و سپاهان جذاب و دوست داشتنی بود. البته فاصله 3 تیم بالای جدول در نیم فصل دوم با تیم چهارم زیادتر شده بود و این موضوع نشان داد که لیگ فوتبال ما کیفیت فنی بالایی ندارد. پیشرفت فنی در همه تیمها شکل نگرفته است و تیمهای رده چهارم تا انتهای جدول کیفیت لازم را نداشتند.
تقوی با اشاره به لزوم ورود VAR به قوتبال کشورمان گفت: فدراسیون فوتبال به عنوان متولی فوتبال کشورمان باید آسیب شناسی کند و مشکلات فنی تیمها را بررسی کند. اگر سیستم کمک داور ویدیویی داشته باشیم به طور حتم این موضوع در احقاق حق تیمها و کاهش تنشها کمک میکند و برای تیمهای افتاده به لیگ دسته یک حرف و حدیث به وجود نمیآید.
کارشناس فوتبال گفت: تیم استقلال با وجود اینکه تقویت شده اما رها شده است و برنامهای از طرف مدیران آبی پوشان وجود نداشت. زمانی که یک مربی همانند فرهاد مجیدی همه کار انجام میدهند دیگر کمتر به مسائل تاکتیکی میپردازد. البته با وجود اینکه مهرههای زیادی استقلال از دست داد اما با همه این مشکلات با مدیریت مجیدی کار خارق العادهای صورت گرفت و آبی پوشان سهمیه آسیایی گرفتند و در جام حذفی هم میتوانند تا فینال صعود کنند.
او درباره تغییر و تحولات زیاد در نیمکت فنی تیمها گفت: به هر حال تغییرات مربیان آن قدر زیاد بود که سرسام گرفتیم. تیمهای تراکتور و چند تیم پایین جدول رده بندی چندین بار سرمربی خود را عوض کردند. همچنین تعویض زیاد مربیان باید بررسی شود چون هیچ کدام از این تغییرات از لحاظ فنی کمکی به کیفیت فنی تیم ها نکرد. هر سال از لحاظ فنی در لیگ برتر فوتبال باید به جلو حرکت کنیم و فوتبالمان پیشرفت کند اما این اتفاق رخ نمیدهد.
تقوی خاطر نشان کرد: به نظرم تعداد تیمهای بالای جدول در لیگ بیستم فوتبال کم شده بود و در سالهای گذشته آن قدر بین تیمها فاصله زیاد نبود و این موضوع تاکتیکی باید بررسی شود. زمانی از کیفیت فنی تیمها صحبت میکنیم، مسائل مالی باشگاهها را در این موضوع دخیل میدانند که به نظرم این برداشت درست نیست.
او اظهار کرد: همچنین لیگ برتر فوتبال از لحاظ فنی رها شده است و عزیزی خادم با شعارهای قشنگی که میدهد باید برنامه برای حل مشکلات داشته باشد. اگر میخواهیم کیفیت فنی تیمها بالا رود باید ثبات داشته باشیم. کیفیت زمینهای فوتبال هم پایین است و همین موضوع در کیفیت فنی تیمها تاثیرگذار بوده است.
کارشناس فوتبال درباره تیمهای سقوط کرده به لیگ دسته یک گفت: من سال گذشته به مدیران سایپا هشدار داده بودم اما این هشدار را جدی نگرفتند. سایپا تیم ویژه و خاصی است که 17، 18 سال سابقه دارد. همچنین باشگاه سایپا کارخانه بازیکن سازی است اما متاسفانه این تیم با کم کاری مدیرانش به لیگ دسته یک سقوط کرد. تیمهای نفت مسجد سلیمان و ذوب آهن هم در صورتی که هشدارها را جدی نگیرند شاید سال بعد این اتفاق برایشان رخ بدهد که به لیگ دسته یک سقوط کنند. به نظرم سقوط سایپا با آن ساختار بزگش در سطح اول کشور خبر ناخوشایندی است.
تقوی بیان کرد: مدیران فوتبال عملا به فوتبال توجه نمیکنند و فوتبال ابزاری برای رسیدن به اهدافشان است. محتوای فوتبال فقط مسائل مالی و حاشیهای نیست و ما لیگ را رها کردیم. همچنین لیگ برتر فوتبال ما دارای شناسنامه فنی نیست و به مسائل آن رسیدگی نمیشود.