تصویری نادر از یک خوشه ستاره‌ای در فاصله ۱۸۰ هزار سال نوری از زمین

"تلسکوپ فضایی هابل ناسا" یک تصویر نادر از خوشه ستاره ای NGC۳۳۰ را ثبت کرده است که بیش از ۱۸۰ هزار سال نوری از زمین فاصله دارد. این خوشه که در صورت فلکی توکانا قرار دارد، شامل تعدادی زیادی ستاره است.
تصویر تصویری نادر از یک خوشه ستاره‌ای در فاصله ۱۸۰ هزار سال نوری از زمین

به گزارش سایت خبری پرسون، تلسکوپ فضایی هابل ناسا یک تصویر نادر از خوشه ستاره ای NGC330 را ثبت کرده است که بیش از 180 هزار سال نوری از زمین فاصله دارد. این خوشه که در صورت فلکی توکانا قرار دارد، شامل تعدادی زیادی ستاره است که بسیاری از آنها در این تصویر قابل توجه، به صورت پراکنده مشاهده می‌شوند.

"خوشه‌های ستاره‌ای" از یک ابر گاز و غبار تشکیل می‌شوند و تمام ستاره‌های موجود در آنها تقریباً هم‌سن هستند که این به ستاره‌شناسان کمک می‌کند تا در آزمایشگاه‌های طبیعی خود، نحوه تشکیل و تکامل ستاره‌ها را بررسی کنند. این تصویر با کمک دوربین پیشرفته "Wide Field Hubble 3" ثبت شده است.

"خوشه ستاره‌ای" مجموعه‌ای از ستارگان است که با نیروی گرانشی دوجانبه به یکدیگر پیوسته‌اند؛ ستارگان هر خوشه، همزمان و از یک ابر غبار و گاز زاده شده‌اند و بنابراین سن و ترکیب‌شان مشابه‌ است، ولی نوع این ستارگان متفاوت است، چون جرم‌های متفاوتی دارند؛ چرخه حیاتی ستاره را جرم آن تعیین می‌کند و دو نوع خوشه وجود دارند: خوشه کروی و خوشه باز. خوشه‌های کروی پیرترند و در هاله‌ای کروی پیرامون هسته کهکشان راه شیری قرار دارند ولی خوشه‌های جوان‌تر در قرص کهکشان قرار گرفته‌اند.

311156

سازمان آگهی های پرسون