به گزارش سایت خبری پرسون از کردستان، بابک دینپرست؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور امروز در نشست مشترک ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی و شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کردستان در سخنانی بیان داشت: برای پیشبرد بهتر کارها در دولت بعد در حال جمعبندی کارها و پروژههای استانی و ملی در کشور هستیم تا انشاءالله مدیران بعدی در انجام خدمت دچار مشکلات احتمالی نشوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور گفت: در مدت 5 سال فعالیت ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی و شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی توانستهایم که ورود خوبی به بحث تملک واحدها به بانکهای عامل داشته باشیم که در این باره بیش از 7 مصوبه برای بهبود وضعیت این واحدها اتخاذ شده است.
وی ادامه داد: آخرین آمارها در کشور نشان میدهد که در حال حاضر 1793 واحد تولیدی به علل مختلف در تملک بانکهای کشور هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور تصریح کرد: از این تعداد واحد تولیدی در تملک بانکهای کشور، بیش از 58 درصد از آنها به عنوان واحدهای تعطیل و غیرفعال شناخته میشوند.
معاون وزیر کشور در ادامه سخنان خود افزود: خوشبختانه در ماههای اخیر بانکهایی که واحدهای تولیدی را در تملک خود دارند ملزم به فعال کردن این واحدها شدهاند و از سوی دیگر دستورالعملهای دیگری برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای تحت تملک بانکها به زودی ابلاغ خواهد شد.
دینپرست افزود: طبق برآوردهای صورت گرفته تنها یک درصد از سود 4200 میلیارد تومانی تخفیف گمرکی به استانهای سیستان و بلوچستان، کردستان و آذربایجان غربی تعلق میگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور گفت: برای جلوگیری از اتلاف سرمایههای انسانی و مالی سال گذشته در جلساتی که با فعالان اقتصادی برگزار کردیم، مصوب گردید که مرزنشینان در سه استان سیستان و بلوچستان، کردستان و آذربایجان غربی که فاصله 20 کیلومتری با مرز دارند مجوز ورود 800 قلم کالا را دریافت کنند.
وی افزود: همچنین برای کولهبرانی که حداقل سابقه 3 سال اقامت در روستاهای مذکور دارند تخفیف سود بازرگانی از واردات کالا در نظر گرفته شده است.
دینپرست در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: با این وجود هنوز مرزنشینان 2 استان مرزی سیستان و آذربایجان غربی موفق نشدهاند که حتی یک درصد از سود مصوب شده را دریافت کنند.
ناصر عباسعلی ـ استان کردستان