آشپزخانه پرسون؛

بِرِک‌فست برگر

طرفداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برک‌فست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.

تصویر بِرِک‌فست برگر

به گزارش سایت خبری پرسون، طرفداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برک‌فست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید. در این مطلب روش تهیه برک‌فست برگر آموزش داده شده است.

طرفداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برک‌فست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.

یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذایی معادل ۱۰-۹ کیلو شیر تازه گاو و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است که همراه با گوشت و تخم مرغ یک صبحانه سرشار از پروتئین و مقوی به حساب می‌آید.

مواد لازم

تخم مرغ: چهار عدد

نان مینی برگر: چهار عدد

بیکن گوساله: چهار اسلایس

پنیر خرد شده: ٢٠٠ گرم

پیاز: یک عدد

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

سس خردل: دو قاشق سوپ‌خوری

سس مایونز: چهار قاشق سوپ‌خوری

سس فلفل تند: یک قاشق چای‌خوری

گوشت گوساله: چرخ کرده ٦٠٠ گرم

کاهو و گوجه فرنگی: مقداری برای سرو

طرز تهیه

ابتدا پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه و پیاز ورز دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

سپس به شکل برگر فرم دهید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.

داخل یک کاسه سس مایونز، سس خردل و سس فلفل تند را با نیمی از پنیر بلوچیز مخلوط کنید.

به وسیله چاقو نان‌ها را از وسط برش بزنید و مقداری از سس را روی لایه زیرین نان بمالید. کاهو و گوجه فرنگی را خرد کرده و روی سس بچینید.

صفحه گریل چدنی را به وسیله قلموی آشپزی به کمی روغن آغشته کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید.

برگر‌ها و بیکن‌ها را روی صفحه گریل قرار دهید و هر دو طرف آن را گریل کنید و منتظر بمانید تا برگر‌ها بپزند و بیکن‌ها کمی سرخ شوند.

سپس بر روی صفحه گریل چهار عدد تخم‌مرغ را بشکنید و به صورت جداگانه نیمرو کنید.

برگر‌ها را روی گوجه فرنگی‌ها بچینید. یک عدد نیمرو و یک اسلایس بیکن روی آن قرار دهید و مقداری پنیر روی هر ساندویچ بریزید. سپس لایه رویی نان را روی آن قرار داده و سرو کنید.

306201