به گزارش سایت خبری پرسون، مسعود مشایخی، بیان کرد: با توجه به نیازها و انتظارات بیمهشدگان و مراکز طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت و ضرورت بهرهگیری از ابتکارات، خلاقیتها و توان علمی، فنی و تخصصی کارکنان سازمان و صاحبنظران برون سازمانی در نظام تصمیمگیری و تصمیمسازی سازمانی جهت حل مسائل و مشکلات براساس اسناد بالادستی از جمله ماده 20 قانون مدیریت خدمات کشوری، سازمان بیمه سلامت اقدام به راهاندازی بستر الکترونیک برای استقرار نظام پیشنهادها کرد تا درهر لحظه و هر مکان، ایدهپردازان بتوانند ایدهها و طرحهای خلاقانه خود را جهت بهبود فرآیندها و افزایش بهره وری سازمان ارائه کنند.
وی افزود: با توجه به اینکه این سازمان از تجربه چند ساله دراجرای نظام مدیریت کیفیت برخوردار است، مطابق برنامه عملیاتی ، استقرار نظام پیشنهادها از تیرماه 1398 در ستاد مرکزی وادارات کل بیمه سلامت استانها آغاز شد تا با اجرای آن سازمان بتواند به فواید و نتایج مورد نظر دستیابد.
مدیر کل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: دراین راستا شبکه ای یکپارچه و مکانیزه تحت وب به آدرس http://qms.ihio.gov.ir طراحی و راهاندازی شد که جهت دسترسی صاحبنظران برونسازمانی، لینک آن در پورتال سازمان بیمه سلامت نیز قرار داده شد.
وی گفت: براین اساس تمام کارکنان، بیمهشدگان، پزشکان، کارکنان مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد و دفاتر پیشخوان خدمات دولت، اساتید و دانشجویان دانشگاههای کشور و... که از مخاطبین اصلی نظام پیشنهادهای سازمان بیمه سلامت هستند، می توانند پیشنهادهای خود را در هر موضوع و هر حوزهای در بستر یادشده ارائه کنند.
مشایخی با اشاره به اینکه از تیرماه 1398 تاکنون، تعداد3 هزارو 640 پیشنهاد از همکاران سازمان و صاحبنظران برونسازمانی در سامانه ثبت شده است که 21 درصد آنها تصویب، 65 درصد رد و 14 درصد دردست بررسی و ارزیابی است، بیان کرد: بررسیهای بهعملآمده حاکی از مشارکت 33 درصدی همکاران سازمان درارائه پیشنهاد است که خوشبختانه روند مشارکت پیشنهاد دهندگان رو به افزایش است. ضمن آنکه درحال حاضر برای ارزیابی اولیه پیشنهادها نیز تعداد 345 نفر از همکاران بهعنوان ارزیابان نظام پیشنهادها در سطح سازمان فعالیت میکنند.
مدیر کل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان بیمه سلامت ایران گفت: مدل اجرایی نظام پیشنهادهای سازمان بهگونهای طراحیشده که پیشنهادهای مصوب اداراتکل استانی که قابلیت اجرا درسایر واحدهای سازمانی را داشتهباشند، از طریق سامانه نظام پیشنهادها به دبیرخانه مرکزی نظام پیشنهادها در ستادمرکزی ارسال میشوند تا در صورت تصویب نهایی و اجرای فراگیر آن در سراسر کشور، سازمان بتواند به فواید و نتایج مطلوبتری دستیابد.
وی افزود: به منظور ترغیب و تشویق پیشنهاد دهندگان، مطابق اسناد بالادستی برای پیشنهاد کمی که قابلیت اندازهگیری و محاسبه ریالی دارد، درصورت تصویب پیشنهاد تا 5 درصد مبلغ صرفهجویی و منافع مالی حاصل از اجرای پیشنهاد، میتوان به پیشنهاد دهنده پرداخت کرد.
مشایخی گفت: امیداست با حمایت همهجانبه از نظام پیشنهادها و مشارکت فعال و سازنده همکاران محترم ستاد مرکزی و اداراتکل استانی و کلیه آحاد جامعه در ارائه پیشنهادهای موثر و سازنده، موجبات شکوفایی و بالندگی هرچه بیشتر سازمان بیمه سلامت در ارائه خدمات مطلوب به بیمهشدگان عزیز و سایر ذینفعان سازمان فراهمشود.