پرداخت تسهیلات برای توسعه باغ‌های گیاهان دارویی در گیلان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه همه مناطق استان مستعد و سازگار برای کشت گیاهان دارویی هستند و سطح زیر کشت در گیلان بیش از ۱۲ هزار هکتار است، گفت: با همکاری صندوق کار آفرینی و امید، تسهیلاتی با سود ۱۴ درصد برای کشت گیاهان دارویی به متقاضیان ارایه می‌شود.
تصویر پرداخت تسهیلات برای توسعه باغ‌های گیاهان دارویی در گیلان

به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، منوچهر پارسافر با اشاره به اینکه کشت گیاهان دارویی در حوزه جهاد کشاورزی درعرصه های مستثنیات، باغ‌ها و مناطق جلگه ای گیلان انجام می‌شود، گفت: همه مناطق استان مستعد و سازگار برای کشت گیاهان دارویی هستند و سطح زیر کشت گیاهان دارویی در استان بیش از ۱۲ هزار هکتار است.

وی با بیان اینکه درحال حاضر گیاهان دارویی استان، شامل گل گاو زبان، آلوئه ورا، زعفران، گل محمدی، آویشن، اسطوخودوس، رزماری و به لیمو هستند، گفت: در طرح توسعه باغ‌های گیاهان دارویی برای اولین بار کشت گیاهان سیاه دانه، زنجبیل و موسیر را درهمه مناطق استان برنامه ریزی کردیم.

پارسافر در خصوص ارایه تسهیلات طرح توسعه باغات گیاهان دارویی گیلان اظهار کرد: از محل اعتبارات یارانه ای ملی و با همکاری صندوق کار آفرینی و امید، تسهیلاتی با سود ۱۴ درصد برای کشت گیاهان دارویی به متقاضیان ارایه می‌شود. متقاضیان دریافت تسهیلات می‌توانند به ادارات جهاد کشاورزی شهرستانها مراجعه کنند.

در همین زمینه مدیرکل منابع طبیعی گیلان، از تهیه و تصویب نخستین سند توسعه گیاهان دارویی در مراتع استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۴۰۰ هکتار کشت گل گاوزبان و گلپر در گیلان کشت می‌شود.

میرحامد اختری با اشاره به رتبه برتر گیلان درکشت گیاهان دارویی کشوراضافه کرد: این سند راهبردی علاوه بر شناسایی ظرفیت‌های جدید، افزایش سطح تحت پوشش گونه‌ها و توسعه سطح زیرکشت گیاهان دارویی، اصلاح طرح‌های مرتع داری به طرح‌های چندمنظوره و تلفیقی را دنبال می‌کند تا دامداران بتوانند درآمدهای جانبی و جایگزین چرای دام مازاد خود از مراتع داشته باشند.

رودسر، تالش، رودبار، املش، شفت و رضوانشهر مهم‌ترین شهرستانهای تولیدکننده گیاهان دارویی در گیلان هستند.

منبع: همشهری

285262