دریایی در گفت وگو با پرسون مطرح کرد:

تلاش جریان‌های سکولار برای نفوذ در حوزه‌های علمیه کشور

نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه‌های علمیه در کردستان گفت: در سال‌های اخیر بسیاری از جریان‌های حاشیه‌دار به نوعی در تلاش هستند که با برنامه‌ها و توطئه‌های پیچیده خود حوزه‌ها را به سمت نگاه سکولار سوق دهند که خوشبختانه تاکنون این تلاش‌های مذبوحانه ناکام مانده است.

تصویر تلاش جریان‌های سکولار برای نفوذ در حوزه‌های علمیه کشور

کردستان ـ علی اصغر دریایی؛ نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه‌های علمیه در کردستان در گفت وگو با خبرنگار پرسون اظهار داشت: یکی از مهمترین و اصلی ترین وظایف حوزه‌های علمیه تشریح و تبیین مبانی دینی و شرعی برای اجرا شدن در جامعه اسلامی است.

نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه‌های علمیه در کردستان گفت: بنابراین هرگونه تغییر و تحول در مدارس و حوزه‌های علمیه از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است و از این رو دشمن هم به این مهم آگاه است.

مسئول برنامه‌ریزی و نظارت حوزه علمیه استان کردستان تاکید کرد: بنابراین دشمنان همواره به دنبال ایجاد یک جو مُنفعل در حوزه‌های علمیه هستند و توطئه آنان جلوگیری از بقای روحیه انقلابی در بین طلاب و روحانیون است.

این استاد حوزوی با اشاره به اینکه نگاه طلبه به مسایل جامعه و نظام باید نگاهی انقلابی و جهادی باشد، گفت: روحیه انقلابی در حوزه‌های علمیه و انقلابی ماندن طلاب مهمترین و اصلی‌ترین نگرانی دشمنان جهان اسلام است زیرا به خوبی می‌دانند که حوزه‌های انقلابی بیشترین تاثیر را در توسعه و اعتلای این انقلاب اسلامی و مردمی دارند.

دریایی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر تلاش جریان‌های سکولار برای نفوذ در حوزه‌های علمیه کشور، افزود: در سال‌های اخیر بسیاری از جریان‌های حاشیه‌دار به نوعی در تلاش هستند که با برنامه‌ها و توطئه‌های پیچیده خود حوزه‌ها را به سمت نگاه سکولار سوق دهند که خوشبختانه تاکنون این تلاش‌های مذبوحانه ناکام مانده است.

نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه‌های علمیه در کردستان گفت: از این روست که همواره رهبر معظم انقلاب اسلامی بر انقلابی ماندن حوزه‌های علمیه تاکید دارند زیرا معظم له به خوبی می‌دانند که نفوذ جریان‌های سکولار در حوزه‌های علمیه می‌تواند اساس دین و معنویت را تحت الشعاع خود قرار دهد.

ناصر عباسعلی ـ استان کردستان

284027

سازمان آگهی های پرسون