ویژه خواری به جای خصوصی سازی در واگذاری واحدهای صنعتی و تولیدی در گیلان

رئیس بسیج اساتید گیلان گفت: واگذاری واحدهای صنعتی و تولیدی در گیلان به صورت ویژه خواری بوده و به جای خصوصی سازی، اختصاصی سازی از طریق زد و بندهای پشت پرده صورت گرفته است.
تصویر ویژه خواری به جای خصوصی سازی در واگذاری واحدهای صنعتی و تولیدی در گیلان

به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، کیوان میرزایی شامگاه یکشنبه در گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه انحصار یکی از جدی‌ترین موانع موجود در حوزه تولید است، اظهار کرد: عایدی بالا در فعالیت‌های غیر مولد مانند دلالی و قاچاق کالا آسیب‌های زیادی را بر اقتصاد کشور وارد کرده است.

رئیس بسیج اساتید استان گیلان با اشاره به اینکه مشکل عدم استفاده از کالای داخلی و حمایت از سازمان‌های تولیدی در نظام اقتصادی ما وجود دارد، افزود: این نظام اقتصادی باید جراحی و دچار تغییر شود تا به سمت تولید و اقتصاد مقاومتی برویم.

وی ادامه داد: منابع طبیعی، ذخایر معدنی، انرژی، تنوع اقلیمی، خاک حاصلخیز، موقعیت ویژه ترانزیتی به ویژه در گیلان، راه‌های آسان دسترسی به بازار و نیروی جوان و مستعد و ثبات امنیتی برای رسیدن به اهداف تعیین شده در کشور وجود دارد که هر کدام مولفه‌ای مهم در پیشرفت و توسعه محسوب می‌شوند.

میرزایی با بیان اینکه نه تنها اشتغال ایجاد نشده بلکه حتی شغل‌های موجود نیز از دست رفته است، تصریح کرد: همه دنیا از مدل‌های اقتصادی ویژه‌ای پیروی می‌کند اما کشور ما از این ساز و کارها بی بهره مانده یا بسیار ضعیف و انحصاری است.

رئیس بسیج اساتید استان گیلان با اشاره به اینکه اولویت قرار دادن مصرف کالای ایرانی و و جلوگیری از واردات کالاهای مشابه موجب توسعه اقتصادی است، گفت: دیپلماسی باید به سمت افزایش رایزن اقتصادی برود و فعال کردن بخش اقتصادی در کنسولگری و سفارت در دستور باشد.

وی پایان تصدی دولت بر عرصه‌های سودآور اقتصادی و واگذاری آن به مردم را خواستار شد و عنوان کرد: تسهیل در صدور مجوزها و حذف قوانین سخت گیرانه باعث رشد اقتصادی می‌شود.

رئیس بسیج اساتید استان گیلان اضافه کرد: مبارزه جدی با قاچاق کالا و مبارزه همه جانبه با امضاهای طلایی و رانت خواری و فراهم کردن رقابت سالم در مزایده‌ها از جمله عوامل تحقق رونق تولید است.

میرزایی اضافه کرد: متأسفانه واگذاری‌ها در گیلان به صورت ویژه خواری بوده و به جای خصوصی سازی، اختصاصی سازی از طریق زد و بندهای پشت پرده صورت گرفته است.

وی صادرات محصولات صنعت فولاد به کشوری مانند آلمان که مادر این صنعت محسوب می‌شود را از ظرفیت‌های خوب کشور دانست و افزود: سنگ اندازی جلوی پای سرمایه گذار و عدم حمایت و تضمین دادن به وی از مشکلاتی است که باید حل شود.

منبع: مهر

280192

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون