به گزارش سایت خبری پرسون، محمدحسن متولی زاده افزود: دولت با آگاهی از مشکلاتی که تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۳۹۹ برای صنعت برق ایجاد کرده بود در لایحه بودجه ۱۴۰۰ پیشنهاد وزارت نیرو مبنی بر خروج منابع مالی صنعت برق از مسیر تبصره ۱۴ را پذیرفت.
وی ادامه داد: باقی ماندن منابع مالی صنعت برق در ذیل تبصره ۱۴ مشکلات زیادی برای این صنعت ایجاد کرده که تداوم آن می توانست به بحران در این صنعت انجامد.
مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: تصمیم دولت برای تغییر این مسیرکمک به توسعه هرچه بیشتر صنعت برق است و انتظار می رود نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم با تصویب این لایحه گامی مهم در جهت کمک به صنعت برق بردارند.
متولی زاده گفت : تصویب این موضوع توسط نمایندگان تداوم خدمت رسانی بیشتر و بهتر به مردم را امکان پذیر خواهد ساخت.
وی با بیان اینکه ارزان ترین برق در ایران به مردم ارائه می شود، خاطرنشان ساخت: تاکنون با همراهی خوب مردم و نیز اعمال روش های بهره وری صنعت برق توانسته خود را سرپای نگه داشته و ارائه خدمت کند.
بیشتر بخوانید؛
بهرهبرداری از ۲ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال پروژه صنعت آب و برق
جزییاتی از آب و برق و گاز رایگان
مدیرعامل شرکت توانیر ادامه داد: اکنون ۵۴ سال از عمر تاسیس شرکت مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران می گذرد که در ۵۲ سال آن صنعت منابع مالی را از محل فروش برق به مردم و واریز آن به خزانه و سپس دریافت از خزانه تامین می کرد.
متولی زاده افزود: تداوم این روند هیچ مشکلی را برای این صنعت به همراه نداشت تا آنکه دوسال اخیر و با ورود هدفمندی یارانه ها به این صنعت مشکلات هم آغاز شد.
وی گفت: این وارد شدن هدفمندی سبب ایجاد اختلال به دلیل نیاز کلان این بخش به منابع مالی در روند گردش منابع مالی صنعت برق شده است و منابع به موقع در اختیار صنعت برق قرار نمی گیرد.
مدیرعامل توانیر با تاکید براینکه مشکلات صنعت برق اکنون جدی تر شده است ابراز امیدواری کرد با تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۰ توسط مجلس شورای اسلامی مشکلات برطرف شده تا بتوان همچنان برای تامین برق پایدار و مطمئن اقدام کرد.
منبع: ایرنا