چگونه در طول دوران کرونا با تنهایی کنار بیاییم؟

بیماری همه‌گیر کرونا تمام افراد در سراسر جهان را بیش از پیش گوشه‌گیر کرده، اما راه‌هایی وجود دارد تا از چاه تنهایی بیرون آمد.

به گزارش سایت خبری پرسون، ممکن است که از این ویروس کرونا هراس داشته باشید و خودتان را در خانه حبس کرده باشید و یا احتمال دارد که به آن مبتلا شده باشید و مجبور شوید در قرنطینه خانگی بمانید که در هر دو صورت، تنهایی خاصی را تحمل می‌کنید و روزگار بر شما سخت می‌گذرد.

چه به دلیل مشکوک بودن در قرنطینه هستید و چه در خانه ماندن به دلیل دور شدن از پرده‌های خطر، در خانه مانده‌اید، این حس به هر حال در ذهن شما شکل خواهد گرفت چراکه برخی از افراد حتی سالمندان عادت در خانه ماندن و حبس خانگی را ندارند پس افرادی که از خانه به صورت مرتب بیرون می‌رفتند، ممکن است بیشتر با احساس تنهایی دست و پنجه نرم کنند.

با این حال، برخی از فعالیت‌ها هستند که باعث می‌شود افراد کمتر در دوران قرنطینه احساس تنهایی کنند و بتوانند با انرژی بیشتری کار‌های خود را پیش ببرند و از زمان خود به بهترین شکل استفاده کنند که با هم به مرور برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

یک برنامه مشخص را رعایت کنید

حتی اگر خودتان را در خانه حبس کرده‌اید، سعی کنید تا حد امکان از یک برنامه منظم پیروی کنید و درست است که احساس تنهایی هیچوقت شما را در این روز‌ها ترک نمی‌کند و هرگز به پایان نمی‌رسد، اما برای عادی جلوه دادن این روز‌ها تلاش کنید تا از پس تنهایی خود برآیید.

هر روز خود را با برنامه شروع کنید. یک دفترچه یادداشت روزانه در مورد احساس خود و آنچه انجام می‌دهید، نگه دارید و اگر هم به بیماری مبتلا شده‌اید، می‌توانید یک دفترچه مخصوص مدیریت بیماری خود نیز نگه دارید و همه این سیستم‌ها به شما کمک می‌کنند تا احساس کنید که نسبت به شرایط جلوتر هستید.


بیشتر بخوانید؛

خانواده ایتالیایی که در ایران طرفداران زیادی دارد


اطلاعات خود را بالا ببرید

یک نظرسنجی در سال جاری که نتایج آن در مجله بین‌المللی تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی منتشر شده است، نشان داد افرادی که از اطلاعات بهداشتی و توصیه‌های به‌روز در مورد اقدامات پیشگیرانه خبر دارند، عملکرد روانشناختی و مقاومت بالاتری دارند.

در حالی که شما نمی‌خواهید اضطراب و ترس خود را از طریق به‌روزرسانی مداوم وضعیت ویروس بیشتر کنید، اما به‌روز نگه داشتن آخرین اطلاعات مشاوره‌ای و بهداشتی می‌تواند در هنگام محافظت از سلامت روان شما و کاهش تأثیر تنهایی در ذهن شما بسیار مؤثر باشد.

از رسانه کمتر استفاده کنید، زیرا تماشای زیاد اخبار، خواندن مقالات زیاد و استفاده بیش از حد مطالب جدید می‌تواند طاقت‌فرسا باشد و ممکن است برای این کار روزی دو بار اخبار گوش کنید و یا ممکن است به خاطر اینکه همه از ویروس کرونا صحبت می‌کنند، استفاده خود از شبکه‌های اجتماعی را کاهش دهید، اما باید توجه داشته باشید که سایت‌هایی مانند CDC یا سازمان بهداشت جهانی را برای اخبار و اطلاعات جدید و معتبر بررسی کنید.

فعال بمانید

اگرچه همه ما در این دوران به چگونگی مدیریت روان و تنهایی خود در هنگام این بحران فکر می‌کنیم، اما گاهی اوقات فراموش می‌کنیم که سلامت جسمی و روانی به طور ظریفی در هم آمیخته هستند.

اگر هفته‌ها در انزوا باشید و هیچ ورزشی انجام ندهید، می‌تواند تأثیر مخربی بر توانایی کنار آمدن ذهنی شما با تنهایی داشته باشد پس برای فعالیت مثبت در خانه که روی روان شما هم تأثیرگذار باشد، می‌توانید روی تمرین‌هایی از جمله یوگا و تای-چی وقت بگذارید و یا در محله خود قدم بزنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

223548

سازمان آگهی های پرسون