استاندار زنجان تاکید کرد:

پروژه‌های نیمه‌تمام در اولویت بودجه ۱۴۰۰ استان زنجان

استاندار زنجان گفت: در توزیع بودجه سال ۱۴۰۰، پروژه‌های نیمه‌تمام با درصد پیشرفت فیزیکی بالا، در اولویت قرار دارد.

به گزارش سایت خبری پرسون از زنجان، فتح‌الله حقیقی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان زنجان، با تاکید بر اینکه دستگاه‌ها علاوه بر بودجه استانی باید به دنبال جذب بودجه ملی باشند، اظهار کرد: پیش از تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، جلسات بسیاری با سازمان برنامه و بودجه داشتیم و براساس مستنداتی که ارائه شد، انتظار می‌رفت افزایش اعتبارات تملک دارایی استان، بیش از ۲۹ درصد پیش‌بینی شود.

وی افزود: انتظار می‌رود سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مراتب نارضایتی را به همراه مستنداتی که قبلا ارائه شده بود، طی نامه‌ای به رئیس آن سازمان اعلام کرده و برای افزایش سهم اعتبارات تملک دارایی استان، پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

این مسئول با تاکید بر اهمیت فصل‌های مختلف بودجه، ادامه داد: در شرایط کنونی، فصل بهداشت و بخش درمان از اهمیت بالایی برخوردار است، ولی این مسئله دلیلی برای کم‌کاری و یا کم ‌توجهی به دیگر بخش‌ها و فصول نیست. برای مثال استان زنجان که یکی از قطب‌های گردشگری است و باید علاوه‌ بر اعتبارات استانی، اعتبارات ملی بیشتری را جذب کند که البته از بخش بودجه توسعه متوازن، اعتباری به بخش گردشگری ابلاغ خواهد شد.

نماینده عالی دولت در استان زنجان با اشاره به فصل ورزش و جوانان، تصریح کرد: جامعه‌ای که به جوانان توجه نکند، خیلی زود با مشکل مواجه خواهد شد به همین دلیل بستری فراهم شود تا جوانان در چارچوب قانون کشور، زندگی شادی را داشته باشند. همچنین باید شرایطی را ایجاد کرد که فرصت زندگی برای جوانان سهل‌تر باشد.

حقیقی یادآور شد: در توزیع بودجه سال ۱۴۰۰، پروژه‌های نیمه‌تمام با درصد بالا در اولویت قرار دارد و عملکرد بالای دستگاه‌ها در جذب اعتبارات ملی اهمیت بالایی دارد. همچنین دستگاه‌ها باید مولدسازی را در راس امور قرار داد و پیگیری کنند.

استاندار زنجان عنوان کرد: بیماری‌های غیرواگیر مسئله مهمی است که پس از کرونا می‌تواند به معضل مهمی تبدیل شود و بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته از مهم‌ترین آن است که به همین دلیل بخش بهداشت و درمان باید با توجه به بودجه‌ای که برایشان در نظر گرفته شده در راستای آموزش همگانی در جامعه تلاش کنند.

وی با تاکید بر لزوم ارائه عملکرد توسط مدیران دستگاه‌ها، گفت: حق مردم است که در رابطه با عملکرد دستگاه‌ها گزارشی را دریافت کنند، به همین دلیل از دبیران کارگروه‌ها و شوراهای مختلف انتظار می‌رود اقدامات انجام شده و توفیقات حاصل شده را به سمع و بصر مردم برسانند. مردم باید بدانند که زنجان جزو چهار استان برتر در حوزه مدیریت بحران، استان برتر پدافند غیرعامل و ...است.

این مسئول اظهار کرد: استان زنجان با ۱۵۶ میلیون دلار جذب سرمایه‌گذاری خارجی توانسته ۱۸ درصد سرمایه‌گذاری خارجی کشور را از آن خود کند که در این زمینه استان برتر است.

حقیقی ادامه داد: در سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان زنجان، پروژه دو خطه کردن راه‌آهن زنجان - قزوین مطرح شده و اعتبار لازم به آن تخصیص یافت. همچنین اعتبار دو بانده کردن راه سلطانیه قیدار - همدان و راه زنجان - بیجار - همدان اختصاص یافت و هدف از اتمام و به سرانجام رساندن این پروژها این است که زمان رسیدن به پایتخت یک ساعت کمتر و ۷ میلیون تن بار بیشتری به استان وارد ‌شود. ولی هدف اصلی از پایان رساندن پروژه‌ها این است که با افتتاح آن گام اولیه تبدیل زنجان به مرکز لجستیک شمال‌غرب ایجاد می‌شود که زیرساخت بسیار مهمی برای استان زنجان است.

استاندار زنجان یادآور شد: در حوزه مسکن نیز، بیش از ۱۸ هزار واجد شرایط مسکن اقدام ملی در استان وجود دارد که زمین ۱۱ هزار واحد آن تامین شده است و تامین زمین برای ۷۰۰۰ واحد در حال انجام است و عملیات اجرایی بخشی از واحدها آغاز شده است.

نماینده عالی دولت در استان زنجان تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در ۴۲ سال گذشته علاوه‌ بر مقابله با دشمنان توانسته توفیقات بسیاری را به دست آورد و در مقابل استبداد ایستادگی کند. برای مثال ساخت راه‌ها ۶ برابر، ساخت سد ۳۰ برابر بیشتر، پتروشیمی ۱۵ برابر بیشتر و ... نسبت به اول انقلاب رشد کرده است و نیروهای مسلح با وجود تهدیداتی که برای کشور وجود داشت، حالا جزو نیروهای نظامی قدرتمند جهان بوده و بخش پزشکی نیز در جهان حرفی برای گفتن دارد.

منبع: ایسنا

220644

سازمان آگهی های پرسون