معاون استاندار تهراندخبر داد؛

اعطای ۲۲۰۰ میلیارد تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا

معاون استاندار تهران گفت: تاکنون بیش از ۲۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به مشاغل آسیب دیده از کرونا در استان تهران پرداخت شده است.

تهران_سایت خبری پرسون؛ حشمت‌الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در جلسه مشترک ستاد تنظیم بازار و شورای بانک‌های شهرستان اسلامشهر در محل سالن اجتماعات فرمانداری، اظهار کرد: در راستای حمایت از مشاغل و افراد آسیب دیده از کرونا بیش از ۲۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به متقاضیان اعطاء شده است.

وی با اشاره به اینکه تا مبلغ ۱۰۶۰۰میلیارد تومان امکان پرداخت تسهیلات کرونایی وجود دارد، افزود: در طی شش ماه گذشته از محل اعتبارات اشتغالزایی مبلغ ۳۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در سطح استان تهران پرداخت شده است.

معاون استاندار تهران برخی قوانین و اعمال سلیقه‌ها را مانع از اعطای تسهیلات تهران به متقاضیان برشمرد و بیان کرد: در بانک‌ها اگر مدیران بخواهند تسهیلاتی را اعطاء کنند می توانند راه حلی برای آن بیابند، روزی که بانک وام ندهد روز ختم حیاتش است و بانک بدون مشتری موفق نمی‌شود.

عسگری تأکید کرد: همراهی بانک‌ها در سال جاری نسبت به سال گذشته قابل قیاس نیست و با همکاری و همراهی با استانداری و کارشناسان اقتصادی مسیر اعطای تسهیلات هموار و شرایط بهتر شده است.

وی با تأکید بر اینکه ملاک اجرای عین قانون است، گفت: ما از دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها نمی‌خواهیم که فراتر از قانون عمل کنند و فقط می‌خواهیم عین قانون عمل کنند، هیچ بانکی حق ندارد درصدی از تسهیلات اعطایی به متقاضیان را بلوکه کند، باید در ارزیابی وثایق بازنگری شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با بیان اینکه برای حل مشکلات و پیگیری‌ها باید وقت گذاشت، تصریح کرد: با یک جلسه نمی‌توان برخی از مشکلات را برطرف کرد؛ بحث مجتمع‌های صنفی استان که سال‌ها بلاتکلیف بود با پیگیری زیاد و تشکیل جلسات متعدد کارشناسی در سطح استان حل شد.

عسگری با اشاره به اینکه شرایط امروزی کشور شرایط بسیار حساسی است و کرونای پرمخاطره مدل دنیا، معیشت و جامعه را عوض کرده، عنوان کرد: خیلی‌ها نسبت به شرایطی که امروز کشور در آن قرار دارد بی‌تفاوتند و علاوه بر آن‌ها مسائل مختلف حاشیه‌ای هم باعث افزایش مشکلات کشور شده است.

وی با اشاره به ضرورت و نظارت بیشتر بر بازار خاطرنشان کرد: دولت به تنهایی نمی‌تواند بازار را کنترل کند، بدون نظارت مردم نمی‌توان کاری کرد، بدون قائل شدن نقشی برای مردم نمی‌توان در کنترل بازار موفق شد و مردم به نقش خود در نظارت بر بازار واقف نیستند.

مهدیزاده_ استان تهران

209204