خدمت‌رسانی بانک رفاه به استانهای محروم و کم برخوردار

محرومیت‌زدایی و کمک به مناطق محروم و کم برخوردار از سوی شبکه بانکی تنها محدود به اعطای تسهیلات و اختصاص اعتبارات نمی‌شود و یک بانک مسئولیت‌پذیر به‌ویژه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی تلاش می‌کند تا بخشی از منابع خود را صرف ثبت لبخند رضایت بر چهره محرومان جامعه کند، از کمک به ساخت مدرسه در مناطق محروم و کم برخوردار تا حضور در دورافتاده‌ترین شهرها و روستاهای کشور برای خلق یک اتفاق خوب.

به گزارش پرسون؛ محرومیت‌زدایی و کمک به مناطق محروم و کم برخوردار از سوی شبکه بانکی تنها محدود به اعطای تسهیلات و اختصاص اعتبارات نمی‌شود و یک بانک مسئولیت‌پذیر به‌ویژه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی تلاش می‌کند تا بخشی از منابع خود را صرف ثبت لبخند رضایت بر چهره محرومان جامعه کند، از کمک به ساخت مدرسه در مناطق محروم و کم برخوردار تا حضور در دورافتاده‌ترین شهرها و روستاهای کشور برای خلق یک اتفاق خوب.

خلق اتفاقات خوب و رضایت‌بخش یکی از مأموریت‌ها و اولویت‌های اصلی بانک رفاه کارگران به شمار می‌رود؛ چراکه این بانک سلامت‌محور تلاش می‌کند تا با هزینه کردن بخشی از منابع خود در طرح‌ها و پروژه‌های حمایتی، سلامتی مردم را تضمین کند. از جمله اقدامات بانک رفاه می‌توان به گام برداشتن این بانک جهت تأمین آب شرب و سالم در مناطق روستایی به‌ویژه در روستاهای استان سیستان و بلوچستان در جنوب ایران اشاره کرد. اهدای 1200 تانکر آبرسانی به روستاهای محروم و نیازمند استان سیستان و بلوچستان از سوی بانک رفاه کارگران باعث خواهد شد تا بخشی از این سرزمین از امکان دسترسی به آب سالم و بهداشتی بهره‌مند شوند. سرمایه‌گذاری در حوزه مسئولیت اجتماعی در نگاه بانک رفاه، یک ضرورت و دارای اهمیت مضاعف است و نه‌تنها این بانک دسترسی آسان شهروندان به خدمات متنوع بانکی را فراهم آورده بلکه همواره با خدمت رسانی و حمایت از محرومان جامعه، شرایط زندگی و معیشت و سلامت آن‌ها را بهبود می‌بخشد.

بانک رفاه در کنار سیل‌زدگان

یکی از برنامه‌های جدی بانک رفاه، مأموریت ویژه‌ای است برای توسعه استان سیستان و بلوچستان و البته سایر استان‌های کم برخوردار. وقتی که سیل می آید و هستی مردم را به یغما می برد نگاه ها به سوی موسسه های مالی و بانک هاست که چگونه به یاری سیل زدگان می آیند. سیل بهمن‌ماه سال گذشته در استان سیستان و بلوچستان زندگی بسیاری از شهروندان به‌ویژه روستاییان را تحت تأثیر خود قرار داد، به خانه‌ها آسیب زد، کسب‌وکارها و مشاغل روستاییان را از بین برد و زنگ خطری جدی به صدا درآمد و همان روزهای سیلابی بود که مدیران بانک رفاه کارگران عزم سفر به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان کردند و از کمک این بانک به سیل‌زدگان خبر دادند تا بگویند که این بانک در کنار آن‌هاست و تلاش می‌کند تا جریان زندگی این مردم به حالت عادی برگردد.

در همان گام نخست هیأت مدیره بانک تصمیم گرفت بخش اعظمی از محل بودجه تبلیغاتی خود در قالب کمک بلاعوض برای تهیه مخازن آب و تانکر آبرسانی و130 میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه نیز برای کمک به هموطنان سیل زده و 1200 تانکر آبرسانی و ساخت مدرسه به شهروندان این استان اختصاص داده شود. در واقع بودجه تبلیغاتی بانک رفاه صرف پروژه تهیه مخازن آب و تانکر‌های آب‌رسان شد و البته دستور ویژه مدیرعامل بانک این بود که سقف اعتبارات این استان درگیر سیلاب، افزایش یابد. علاوه بر اینکه کارکنان بانک رفاه هم از نقش انسانی خود غافل نبودند و 5 میلیارد ریال به سیل‌زدگان کمک کردند تا جلوه‌ای از همدردی و نوع‌دوستی خود را به نمایش بگذارند، حضور همه جانبه در مناطق سیل زده و کمک به هم وطنان درگیر با سیلاب محور نخست برنامه های این بانک قرار گرفت.

رفاه را باهم رقم می‌زنیم

بانکی که به گفته مدیرعاملش اسماعیل لله‌گانی کمک به رفع محرومیت، اشتغال‌زایی و رونق تولید در مناطق محروم و کم برخوردار را در زمره هدف‌های کلان خود می‌بیند، تدبیر و تصمیم به‌موقع گرفت و در اوج گرفتار شدن مردم در سیلاب به کمک آن‌ها رفت. بانکی که هدفش کمک به اقتصاد و سلامت کشور است، در عمل نشان داد که برای کمک به پروژه احداث بیمارستان 200 تختخوابی فوق تخصصی به‌عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان جنوب شرق کشور آماده است. 700 میلیارد ریال به همراه 16 میلیون دلار، اعتباری بود که بانک رفاه کارگران برای ساخت این بیمارستان در نظر گرفت و علاوه بر آن برای ساخت بیمارستانی 100 تختخوابی در شهر زاهدان هم اعتباری بالغ‌بر 290 میلیارد ریال و 17 میلیون دلار در نظر گرفت.

نه‌فقط کمک‌های بلاعوض بلکه تقویت پایه‌های اقتصادی دیار سیستان و بلوچستان هم در اولویت نخست خانواده بزرگ بانک رفاه است. 400 میلیارد ریال برای احداث یک کارخانه تولید کود شیمیایی، 70 میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی، فرستادن 2521 عروس و داماد به خانه بخت با وام ازدواج 650 میلیارد ریالی، کمک 500 میلیاردی به دانشگاه علوم پزشکی این استان و البته ساخت یک مدرسه امن 6 کلاسه در روستای سنجرانی شهرستان هامون و اهدای تبلت به دانش آموزان این استان تنها بخشی از تلاش این بانک برای نشان دادن ‌حمایت واقعی خود از شهرها و روستاهای محروم این استان است.

شهروندان و به‌ویژه روستاییان سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان حالا شاهد این هستند که بانک رفاه به وعده خود عمل کرده و در کنار آن‌هاست.

منبع: دنیای بانک و بیمه

209414

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون