به گزارش سایت خبری پرسون؛ روحاله بهرامی گفت: این طرح با حضور رهام پیکری فرماندار شهرستان مرودشت، محسن محمدی معاون توسعه مدیریت و هیئت همراه و جمعی از مسئولان شهرستانی به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه این طرح شامل حفر و پمپاژ چاه، احداث موتورخانه ۲۶ متر مربعی، اجرای خط انتقال شبکه آب به طول ۴۴۰۰متر، احداث مخزن ۱۰۰ متر مکعبی، حمل، نصب و راهاندازی تجهیزات چاه، شبکه انتقال برق به بهرهبرداری رسید افزود: این طرح از محل بند ه تبصره 4 با اعتباری بالغ بر 14 میلیارد ریال از محل ملی و استانی اجرایی شده است.
بهرامی اظهار داشت: اجرای تامین آب شرب پایدارعشایری با هدف تامین آب پایدار سالم و بهداشتی از طریق شبکه انتقال و توزیع آب و تسهیل کار عشایر در امورات می باشد که با اجرا و بهره برداری آب شرب پایدار منطقه عشایری تنگ بخورا تعداد 30 خانوار عشایری از این نعمت برخوردار می شوند .
جلسه شورای عشایری شهرستان مرودشت برگزارشد.
مدیر کل امور عشایر فارس در جلسه شورای عشایری شهرستان مرودشت که با حضور رهام پیکیری و اعضای شورای عشایری و معتمدین و بزرگان عشایری برگزار شد با تاکید بر طرح های مرتعداری و ایجاد سرپناه در مراتع افزود: در صورتی که طرح مرتعداری در منطقه توسط بهرهبرداران عشایری اجرا شود، می توان تلفیقی از عملیات مختلف که شامل ایجاد یک سرپناه، آغل برای دام ،حفر چاه و کشت علوفه و گیاهان دارویی در مراتع اجرا نمود.
وی در خصوص درخواست میدان عرضه دام اظهار داشت: در صورت داشتن زمین جهت میدان عرضه دام، شرکت تعاونی عشایری میتواند به عنوان سرمایهدار برای ایجاد میدان عرضه دام در شمال استان فارس در این عرصه واردشود که کمک شایانی در بازاریابی محصولات عشایری خواهد نمود.
بهرامی در جلسه شورای عشایری با تاکید برصدور کارت تردد و هویت گذاری دام در این خصوص گفت: شرکت های تعاونی آمادگی لازم را در این خصوص دارند تا با انجام این طرح، عشایر بتوانند از مزیت های این طرح شامل جابه جایی راحت دام در فصل ییلاقی و قشلاقی، جلوگیری از قاچاق دام عشایر و غیره استفاده نماید.
شهرستان مرودشت یک شهرستان میان بندییلاقی، هم چنین چهارراه تردد عشایر شهرستانهای شمالی و جنوبی استان در فصل کوچ بوده و میزبان جمعیت قابل توجهی از عشایر ایل خمسه و قشقایی استان فارس در بخشی از سال در این شهرستان حضور دارند.