به گزارش سایت خبری پرسون، پرهام پور رمضان با بیان اینکه امریکا کشوری است که در زمینه آزادی بیان و رعایت حقوق شهروندی مدعی است، اظهار کرد: نکته ای که در ارتباط با ایالات متحده باید مد نظر قرار دهیم این است سیاست خارجی و داخلی ایالات متحده آمریکا مسئله ای از پیش طراحی شده است، رئیس جمهور آن کارتر، ریگان، اوباما یا ترامپ باشد حول یک محور صحبت می کنند و تنها نحوه بیان و گفتمان متفاوت است.
وی با اشاره به دیدگاه نژادپرستی این کشور ادامه داد: مواردی که ایالات متحده از زبان ترامپ رئیس جمهور وقت مطرح می کند بیشتر برای جلب نظر کشورها در ارتباط با دموکراسی سازی در دولت و ملت سازی کشورهای مختلف است.
این پژوهشگر بیان داشت: در آن زمان که ایالات متحده به کشور عراق حمله کرد نیز با این بحث های حقوق بشر و دموکراسی مواجه شدیم چراکه به بهانه هایی واهی در زمینه حقوق بشر توانست به کشور عراق حمله کند. این حمله تبعات مختلفی در مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در جامعه عراق داشت.
عضو اندیشکده روابط بین الملل تاکید کرد: در آن زمان برای مردم مشخص شد که مبحث حقوق بشر و دموکراسی برای دولت ایالات متحده آمریکا، بیشتر یک جنبه ی ویترینی دارد.
پور رمضان با اشاره به دیدگاه ثابت آمریکا نسبت به مسئله نژادپرستی گفت: دید این کشور نسبت به نژاد سیاه و سفید مسئله ثابتی است چراکه همیشه این دو نژاد از یکدیگر متمایز بوده اند . چندی پیش با مطرح شدن مسئله فلوید این بغض فرو خفته ی دوگانگی ترکید که نشان از سیاست های اشتباه دولت ایالات متحده و شخص ترامپ نسبت به مبحث نژادپرستی داشت.
وی با بیان اینکه امریکا کشوری است که در زمینه ازادی بیان و رعایت حقوق شهروندی مدعی است اما علیرغم 2ماه اعتراضات مردم به نژادپرستی نهادینه در این کشور، شاهد ادبیات تند و خشن رییس جمهور آمریکا به معترضان هستیم، بیان داشت: با نزدیک شدن به انتخابات آمریکا، برخوردهای خشن ترامپ نسبت به مسائل سیاست خارجی و داخلی تشدید می شود و نمونه آن نیز بحث با ایران در راستای فعال سازی مکانیزم ماشه است.
پور رمضان تاکید کرد: ترامپ برای احیای چهره سیاسی خود همچنین حفظ قدرت آمریکا نیاز به دلایلی دارد. یکی از آن دلایل در سیاست داخلی، ایجاد دوگانگی و دو قطبی بودن است تا بوسیله این تحقیر بتواند میزان رای مطلوب را از نژاد خود بدست آورد.
خبرنگار: نسترن نعمتی