باور اشتباه درباره سبزیجات دیابتی‌ها؛ تره قند بالایی ندارد

تره، سبزی مفیدی با کربوهیدرات کم است و برخلاف برخی تصورات، برای بیماران دیابتی ممنوع نیست. در مقابل، میوه‌ها و شکلات‌های ترش حاوی قند هستند و مصرف آن‌ها باید با دقت محاسبه شود.
تصویر باور اشتباه درباره سبزیجات دیابتی‌ها؛ تره قند بالایی ندارد

به گزارش سایت خبری پُرسون، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره باورهای نادرست تغذیه ای در زمینه دیابت اعلام کرد: تره یکی از سبزیجات مفید با میزان کم کربوهیدرات است (هر واحد معادل ۵ گرم کربوهیدرات)، که نه تنها برای افراد مبتلا به دیابت مضر نیست، بلکه با دارا بودن املاح، ویتامین‌ها و خواص آنتی‌اکسیدانی، می‌تواند در تأمین بخشی از نیازهای تغذیه‌ای این افراد مؤثر باشد.

دفتر بهبود تغذیه همچنین درباره میوه‌های ترش و شکلات‌های ترش هم اعلام کرد که این خوراکی ها هم قند دارند؛ بر خلاف تصور رایج، ترش بودن طعم میوه یا شکلات به معنای نبود قند در آن نیست، همه میوه‌ها، چه ترش و چه شیرین حاوی کربوهیدرات هستند و مصرف آن‌ها قند خون را افزایش می‌دهد (هر واحد میوه حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات دارد).

شکلات‌ها و آبنبات‌های ترش نیز دارای قندهای ساده‌اند و باید در رژیم غذایی افراد دیابتی با دقت محاسبه شوند.

منبع: وبدا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1090498

سازمان آگهی های پُرسون