اخبار گردشگری

خبرهای حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و سفر، صنایع دستی و نیز هرچه درباره آثار تاریخی و باستان شناسی که باب میلتان باشد را در سرویس گردشگری پرسون بیابید.

مهمترین اخبار

سرپرست پُرسون خوزستان در نگاهی همدلانه و هشدار دهنده نوشت:

میلاد منصوری: استان اول در فلاکت!/ اینجا فقط خورشید وفادار است!

خوزستان، استانی با خاک زرخیز و منابع سرشار، این روزها درگیر دردهایی است که سال‌هاست مزمن شده‌اند. قطعی‌های پیاپی برق و آب، آتش‌سوزی‌های پی‌درپی در نخلستان‌ها، بیکاری گسترده و شاخص فلاکت بالا، تصویری ناراحت‌کننده از این دیار ترسیم کرده‌اند. اما پرسش اصلی اینجاست: چرا خوزستان با تمام داشته‌هایش، هنوز در صف نخست محرومیت ایستاده است؟

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: بهره گیری از فرصت نمایشگاه صنایع دستی برای برندسازی و تقویت برند محصولات استان در این حوزه، مستلزم برنامه ریزی دقیق و حضور پررنگ و موثر شهرهای جهانی در غرفه های مجزا و جذاب و شکیل است.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان خبر داد:

۳۶۰ نقطه خطرناک در سواحل گیلان/ ناجیان آماده، حقوق معوقه در راه

با افزایش چشمگیر حضور گردشگران در سواحل گیلان، علی فتح‌اللهی، سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، از فعال بودن ۱۸ طرح سالم‌سازی دریا و شناسایی ۳۶۰ نقطه خطرآفرین خبر داد. او با تأکید بر لزوم استفاده شهروندان از شناگاه‌های مجاز، از حضور مداوم نیروهای امدادی در سواحل و پیگیری برای پرداخت حقوق معوق ناجیان غریق خبر داد.

استاندار آذربایجان شرقی با ارائه آماری از روند توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در استان، اعلام کرد: در حال حاضر حدود ۶ هزار مگاوات درخواست احداث نیروگاه خورشیدی در استان ثبت شده که برای حدود یک هزار و ۱۲۵ مگاوات آن پروانه بهره‌برداری صادر شده است.

سازمان آگهی های پُرسون