اخبار فرهنگی و هنری

به روزترین و پربیننده ترین اخبار فرهنگی و هنری ایران در حوزه های مختلف مانند سینما و تئاتر، موسیقی و نشر و ... را در اخبار فرهنگی و هنری پُرسون دنبال کنید.

مهمترین اخبار

دیگر احتمالاً فقط خواجه حافظ شیرازی از غائله پژمان جمشیدی بی‌خبر باشد. فضای‌مجازی پر شده از اعلام مواضع کاربران و در خانه و خیابان هم تعداد کسانی که به‌نحوی درباره این موضوع بحث و جدل می‌کنند، کم نیست.

ناصر آراسته، نقاش نام‌آشنا و پرکار ایرانی، درگذشت. انجمن هنرمندان نقاش ایران با اعلام این خبر، از او به‌عنوان یکی از چهره‌های تأثیرگذار هنرهای تجسمی معاصر یاد کرد؛ هنرمندی که بیش از شش دهه از عمر خود را صرف نقاشی و خلق هزاران اثر هنری کرد.

کارگردان سینما با یادآوری خاطرات دوران جنگ و حمله به تلویزیون، تأکید کرد که تهران با تمام فشارها و محدودیت‌ها همچنان ایستاده است و باید در آثار هنری، هویت و عظمت این شهر به‌درستی بازتاب داده شود. او همچنین محدودیت‌های امنیتی در فیلمبرداری را نقد کرد و بر لزوم نمایش واقعی تهران در سینما تأکید کرد.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برنامه‌های متنوع فرهنگی و آموزشی خود را برای سی‌وسومین هفته کتاب اعلام کرد. این برنامه‌ها شامل نمایشگاه کتاب، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های خلاقیت و نمایش آثار انیمیشنی اقتباسی از کتاب‌ها است و از ۲۴ آبان‌ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.

حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، با تحمل مشقت‌های روزانه و کارهای سخت خانه، هدیه‌ای ویژه از پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله دریافت کردند: تسبیحات فاطمی شامل ۳۴ مرتبه «الله اکبر»، ۳۳ مرتبه «الحمدلله» و ۳۳ مرتبه «سبحان الله». این اذکار نه تنها جایگزین خدمتکار الهی شد، بلکه فضایل معنوی و آثار فوق‌العاده‌ای برای سلامت روح و جسم انسان دارد.

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با انتشار پیامی در توئیتر، درگذشت فواد شمس را تسلیت گفت و از میهن‌دوستی، عدالت‌گرایی و ادب او یاد کرد. صالحی در پیام خود نوشت که حجم اندوه ناشی از فقدان او غیرقابل وصف است.

سازمان آگهی های پُرسون