اخبار فرهنگی و هنری

به روزترین و پربیننده ترین اخبار فرهنگی و هنری ایران در حوزه های مختلف مانند سینما و تئاتر، موسیقی و نشر و ... را در اخبار فرهنگی و هنری پُرسون دنبال کنید.

مهمترین اخبار

سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم مولف رباط در مراکش به کار خود پایان داد و فرشته حسینی جایزه بهترین بازیگر زن را برای فیلم سینمایی «زندگی در میان خدایان» ساخته ووک رسوموویچ دریافت کرد. این فیلم محصول مشترک صربستان، کرواسی و ایتالیا است و موفقیت فرشته حسینی در مراکش، درخشش او را در عرصه جهانی تثبیت کرد.

مسعود پزشکیان:

کتاب، راه نجات ملت است

مسعود پزشکیان، نماینده مجلس، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس تأکید کرد که اهمیت کتاب و کتابخوانی برای زنده ماندن ملت‌ها غیرقابل انکار است و آن را راه نجات ایران برای عقب نماندن از قافله رشد و تمدن دانست. هفته کتابخوانی هر ساله از ۲۴ آبان تا ۲ آذر در کشور برگزار می‌شود.

در زمانی که ترس بر دل انسان چنگ می‌اندازد، امام صادق(ع) نسخه‌ای کوتاه اما شگفت‌انگیز معرفی می‌کنند: ذکری که مانند سپر، اضطراب را از انسان دور کرده و توکل حقیقی را در دل زنده می‌کند؛ «حَسْبُنَا اللّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ».

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی اعلام کرد نخستین اجلاس وزرای گردشگری کشورهای حوزه نوروز نوروز ۱۴۰۵ در تهران برگزار می‌شود؛ رویدادی منطقه‌ای که به گفته او می‌تواند آغازگر مرحله‌ای تازه در همکاری‌های فرهنگی و توسعه گردشگری میان کشورهای دارای میراث مشترک نوروز باشد.

سازمان آگهی های پُرسون