به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، میزان تولید سالیانه گوشت مرغ در استان یزد 65هزار تن بوده که به طور متوسط روزانه بیش از 170 تن مرغ، تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه از ابتدای ماه آذر بر اساس اطلاعات سامانه بازارگاه ، مرغداران استان بین 60 تا 70 درصد تولیدات خود را با توجه به نهاده های دریافتی تحویل داده و بر این مبنا به طور میانگین روزانه بیش از 100 تن مرغ جهت توزیع در بازار به قیمت مصوب 20هزار و 400 تومان تحویل سازمان صمت می گردد.
بیشتر بخوانید؛
افزایش قیمت مرغ، ناشی از کمبود و افزایش قیمت نهادههای دامی است
سید جمال سجادی پور با اشاره به اینکه ظرفیتهای خوبی در استان به لحاظ تولید گوشت مرغ ایجاد شده بطوریکه هم اکنون بیش از نیمی از گوشت مرغ تولیدی استان به استانهای دیگر صادر می شود افزود: در حال حاضر به صورت هفتگی لیست واحدهای مرغداری که تولیدات آنها به مرحله کشتار می رسد جهت انجام تعهدات براساس نهاده های دریافتی آنالیز شده تا با همکاری و همراهی مرغداران و تشکل های مربوطه مشکلی در خصوص بازار مرغ استان و افزایش قیمت مصوب به وجود نیاید .
انتهای پیام/