رئیس اتحادیه گوشت و مرغ تبریز:

بالا رفتن هزینه‌های تولید، دلیل افزایش قیمت مرغ است

رئیس اتحادیه گوشت و مرغ تبریز گفت: قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در روزهای گذشته بین ۱۸ تا ۲۲ هزار تومان در نوسان بوده که علت این افزایش قیمت بالارفتن هزینه‌های تولید است.

به گزارش پرسون؛ ایوب حاج آقاپور صاحب کار اظهار کرد: در حال حاضر، فصل مناسب برای پرورش مرغ‌های تخم گذار است، اما به دلیل افزایش هزینه‌های نگه‌داری و خوراک مرغ، اقدام به ذبح آن می‌کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر مشکلات غذای مرغ، افزایش چند صد درصدی دارو و واکسن، تجهیزات و سایر هزینه‌ها مشکلات و هزینه‌های مرغدار را چندین برابر کرده است.

وی خاطرنشان کرد: مرغ داران به سختی نهاده‌های مورد نیاز خود را تامین می‌کنند و در صورت ادامه این روند، نوسان قیمت در این بازار ادامه داشته و حتی مجددا گران می‌شود.

رئیس اتحادیه گوشت و مرغ تبریز با بیان اینکه عدم حمایت دولت از مرغداران منجر به تعطیلی برخی مرغداری‌ها خواهد شد، گفت: دولت باید دست واسطه‌ها و دلال‌ها و واردکننده‌های انحصاری سویا را قطع کند و با ورود به این عرصه، بازار مرغ را تنظیم کند؛ اما متاسفانه تاکنون برنامه و تمهیدات دولتی نتیجه‌ای در بر نداشت.

وی عنوان کرد: افزایش قیمت این محصول، بار منفی در پی داشته و با مشکلاتی در تامین سبد پروتئین خانوار، مواجه خواهیم شد.

منبع: ایسنا

208731

سازمان آگهی های پرسون