علی جدی، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی در رابطه با روند تصویب لایحه بودجه در مجلس به خبرنگار اقتصادی سایت خبری پرسون گفت: مجلس بعد از دریافت لایحه بودجه از دولت، این سند مالی را برای بررسی به کمیسیون تلفیق بودجه ارجاع می دهد.
وی ادامه داد: از هر کمیسیون تخصصی مجلس 3 نفر و از کمیسیون برنامه و بودجه که کمیسیون اصلی در رابطه با بودجه است 9 نفر انتخاب می شوند. در مجموع 43 نفر کمیسیون تلفیق را تشکیل می دهند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: کمیسیون تلفیق ابتدا رد و یا تصویب کلیات بودجه را بررسی می کند. با تصویب کلیات، جزییات در کمیسیون تلفیق برای رد یا تأیید بررسی می شود و در صورت رد کلیات، تصمیم گیری می شود. اگر کلیات لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق رد شود برای اصلاح به دولت ارجاع داده می شود.
جدی بیان کرد: در حال حاضر کمیسیون تلفیق با تصویب کلیات در حال بررسی جزییات است. این کمیسیون 4 هفته فرصت بررسی و در نهایت ارجاع بودجه به صحن علنی مجلس را دارد.
وی در رابطه با راهکارهای مالی تأمین منابع بودجه گفت: در حال حاضر کمیسیون تلفیق مشغول بررسی جزییات برای ارائه گزارش به صحن علنی مجلس است.
بیشتر بخوانید؛
کلیات بودجه ۱۴۰۰ در کمیسیون تلفیق تصویب شد
لایحه بودجه 1400، اختلاف دولت و مجلس
نماینده مردم شیروان در رابطه با پیشنهاد دلار 17 هزار تومانی توسط مجلس تصریح کرد: دست دولت در رابطه با دلار باز است. اما مقداری فضاسازی شده است. دولت با ادغام دلار 4 هزار و 200 تومانی و دلار 17هزار و 500 تومانی، دلار 11 هزار و 500 تومانی را پیشنهاد داه است.
جدی بیان کرد: نظر مجلس بر این است که دلار 4 هزار و 200 تومانی را برای برخی کالاها مانند دارو محدود کنند و برای باقی موارد دلار 17 هزار و 500 تومانی اختصاص یابد. در واقع مجلس به دنبال این است که منافع دلار ارزان را به جای وارد کننده به دست مصرف کننده برساند. زیرا اختصاص دلار 4 هزار و 200 تومانی به واردکنندگان به رانت و سواستفاده منجر شد.
وی در رابطه با افزایش جدید قیمت ها پس از حذف ارز دولتی گفت: میزان سوبسیدی که دولت در بحث نرخ ارز در نظر گرفته حذف نمی شود، صرفا محل قرارگیری این ارز تغییر می کند.