اقتصاد آنلاین

سرویس اقتصادی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی مردم درباره نظام اقتصادی و در حوزه هایی چون بانک، بیمه، بورس، اقتصاد کلان، راه و شهرسازی، صنعت، معدن، تجارت، انرژی، نیرو، کشاورزی، کار و تعاون و از این قبیل به اطلاع رسانی می پردازد.

مهمترین اخبار

سخنگوی کرملین با اشاره به افزایش شدید قیمت گاز طبیعی در اروپا گفت: کشورهای اروپایی با خرید گاز گران‌قیمت در بازارهای نقدی، در حالی که امکان خرید گاز ارزان‌تر روسیه را داشتند، خود را تحت فشار قرار داده‌اند.
بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۴ با پرداخت ۲۹۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به زیربخش‌های کشاورزی و امنیت غذایی، سهمی ۸۲ درصدی از کل تسهیلات پرداختی خود را به این حوزه اختصاص داد که از این میزان، ۵۰۶ هزار میلیارد ریال در قالب ۱۹ هزار و ۱۹۱ فقره تسهیلات به صنایع تبدیلی و خدمات کشاورزی پرداخت شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر نقش محوری بانک کشاورزی در حمایت از تولید و امنیت غذایی، خواستار تقویت منابع این بانک از مسیر تخصیص منابع صندوق توسعه ملی و خطوط اعتباری بانک مرکزی شد.
در دیدار مدیر‌عامل بانک تجارت با جمعی از استانداران و نمایندگان مجلس تاکید شد؛

حمایت بانک تجارت از طرح‌های زیرساختی، انرژی‌های تجدید پذیر و زنجیره تأمین پروژه‌های استانی

مدیر‌عامل بانک تجارت در دیدار با استانداران استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بر آمادگی این بانک برای‌ حمایت از پروژه‌های کلان راه‌سازی، نیروگاه‌های تجدیرپذیر و زنجیره امنیت غذایی کشور تاکید کرد.
شاخص کل بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته با رشد بیش از ۴۷ هزار واحدی، ضمن تداوم روند صعودی بازار، رکورد تاریخی جدیدی ثبت کرد و در ارتفاع ۷ میلیون و ۱۲۲ هزار واحد قرار گرفت.
رئیس‌کل بانک مرکزی از نهایی شدن فرآیند راه‌اندازی نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی خبر داد و گفت: مقدمات فعالیت این صندوق برای هدایت منابع به سمت تأمین مالی پروژه‌های ارزآور فراهم شده است.
انجمن شرکت‌های هواپیمایی ایران با اعتراض به تحریم ایرلاین‌ها اعلام کرد: محدودیت دسترسی به قطعات، تجهیزات و خدمات فنی می‌تواند ایمنی و استمرار خدمات حمل‌ونقل هوایی را با مخاطره مواجه کند.
بنا بر اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از امروز ثبت سفارش گندم دامی و گندم صنف و صنعت آغاز شد.
مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی اظهار کرد: مطابق ضوابط اعلام‌شده، خودروهای دولتی، خودروهای دارای پلاک مناطق آزاد و ویژه، خودروهای وارداتی و خودروهای نوشماره، مشمول سهمیه بنزین با نرخ اول و دوم نخواهند بود.
رئیس پلیس راه راهور فراجا از بازگشایی جاده چالوس از ساعت ۷ صبح امروز به صورت دوطرفه خبر داد.
یک فعال کارگری گفت: وقتی معوقات بازنشستگان بعد از ماه‌ها تاخیر، آن هم به صورت ناقص، پرداخت می‌شود، مبلغ اسمی آن شاید همان مبلغی باشد که باید پرداخت می‌شد، اما ارزش واقعی آن دیگر همان ارزش گذشته نیست.
اکنون که در قیمت‌گذاری بنزین، تغییراتی صورت گرفته و برخی سودجویان دستگاه‌های دولتی همچون «ایران خودرو» که بلافاصله اعلام کرد قیمت خودروها افزایش می‌یابد و به‌طور میانگین30 درصد قیمت محصولات خود را افزایش داد، در گام اول؛ دولت محترم و در گام دوم دستگاه قضا موظفند با عوامل مخل اقتصاد کشور برخورد کنند
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به معرفی و اجرای ابزارهای جدید تأمین مالی توسط بانک کشاورزی طی سال‌های اخیر، گفت: این اقدامات، ظرفیت بانک را برای تأمین مالی بخش تولید افزایش داده و اعتماد عمومی و جذب سپرده‌های مردم را تقویت کرده است.
افتتاح حساب غیرحضوری در بانک کشاورزی برای نخستین بار با فاصله‌ای معنادار از روش حضوری پیشی گرفت؛ به‌طوری که نسبت افتتاح حساب‌های غیرحضوری به حضوری از ۰.۶۵ در فروردین ۱۴۰۴ به ۱.۲۹ در پایان تیرماه ۱۴۰۵ رسید و تعداد افتتاح حساب‌های غیرحضوری در این مقطع ۲۹ درصد بیشتر از افتتاح حساب‌های حضوری شد.
خراسان شمالی در نشست ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، چند بسته حمایتی جدید دریافت کرد؛ از اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای هسته‌های فناور و ۵۰ میلیارد تومان برای راه‌اندازی هاب صادراتی تا وعده افزایش خط اعتباری صندوق پژوهش و فناوری استان به ۴۰۰ میلیارد تومان؛ معاون علمی رئیس‌جمهور همچنین از مصوب شدن ۴۵۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان استان خبر داد.
در جلسه علنی امروز مجلس، چهار سؤال ملی نمایندگان از وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و نفت درباره علت رفع فیلتر واتساپ، تأخیر در فعالیت سکوهای داخلی، شفافیت قراردادهای فروش نفت و نحوه مدیریت ناترازی انرژی اعلام وصول شد.
سازمان آگهی های پُرسون