اقتصاد آنلاین

سرویس اقتصادی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی مردم درباره نظام اقتصادی و در حوزه هایی چون بانک، بیمه، بورس، اقتصاد کلان، راه و شهرسازی، صنعت، معدن، تجارت، انرژی، نیرو، کشاورزی، کار و تعاون و از این قبیل به اطلاع رسانی می پردازد.

مهمترین اخبار

حضور مدیرعامل بانک تجارت در مراسم گرامیداشت روز صنعت پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه)

دکتر اخلاقی: صنعت پتروشیمی، نماد توانمندی ملی در خلق ارزش است

مدیرعامل بانک تجارت، در جریان سفر کاری به منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس(عسلویه) و در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت پتروشیمی تاکید کرد: تداوم حمایت و ارائه خدمات مبتنی بر تأمین مالی پروژه‌های صنعت پتروشیمی مایه افتخار و بالندگی بانک تجارت است.
خسرو مختاری کارشناس اسبق سازمان برنامه و بودجه نوشت:

بانک مرکزی، جای آزمون و خطای سیاسی نیست!

تاریخ نشان داده است؛ بانک مرکزی جای آزمون و خطای سیاسی نیست. هر دخالت کوتاه‌مدت در سیاست‌های پولی، نه تنها بحران را به آینده منتقل می‌کند، بلکه اولین قربانی آن، معیشت مردم است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر واقعی و انباشته‌بودن مطالبات معیشتی مردم، تعلل در اصلاحات ساختاری اقتصاد را غیرقابل توجیه دانست و هشدار داد که کم‌کاری و ناکارآمدی مدیران، علاوه بر تبعات اقتصادی، می‌تواند امنیت ملی و سرمایه اجتماعی کشور را تضعیف کند.
رئیس‌جمهور در نشست با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی چهارمحال‌وبختیاری با تأکید بر تداوم حمایت دولت از تولید و معیشت مردم، اعلام کرد که هیچ یارانه‌ای حذف نخواهد شد، اما اصلاح شیوه پرداخت، صرفه‌جویی در انرژی و تصمیم‌گیری‌های کارشناسی، محور اصلی سیاست‌های اقتصادی دولت است.
در مرحله جدید پرداخت تسهیلات رفاهی، وام قرض‌الحسنه بانک رفاه کارگران برای حدود ۲۰ هزار متقاضی واجد شرایط که پیش‌تر پیامک تأییدیه دریافت کرده بودند، به حساب آنان واریز شد.
پرداخت وام اشتغال بر اساس برنامه هفتم پیشرفت با رویکردی جدید در دستور کار قرار گرفته و این‌بار کمیته امداد امام خمینی (ره) با اتصال این وام‌ها به طرح‌های پنل خورشیدی، به‌دنبال ایجاد اشتغال پایدار، توانمندسازی مددجویان و کمک به حل ناترازی انرژی کشور است.
رئیس‌جمهور با تأکید بر حفظ اصل حمایت از مردم اعلام کرد که هیچ یارانه‌ای حذف نخواهد شد و تنها شیوه پرداخت آن تغییر می‌کند؛ تغییری که به گفته وی با هدف عدالت بیشتر، حذف رانت و حمایت واقعی از اقشار کم‌درآمد انجام می‌شود.
یکصد و چهل‌ویکمین جلسه هیئت دولت صبح امروز به ریاست رئیس‌جمهور برگزار شد؛ جلسه‌ای که با قدردانی از رئیس پیشین بانک مرکزی، معرفی رئیس‌کل جدید و بررسی مطالبات بخش خصوصی، به یکی از نشست‌های مهم اقتصادی دولت تبدیل شد.
داریوش اسماعیلی، مدیرعامل صبانور، در بازدید از دفتر صباامید غرب خاورمیانه ضمن تبریک ایام مبارک رجب، بر بهره‌برداری به موقع پروژه گندله‌سازی بیجار، هماهنگی تیم‌ها و رعایت استانداردهای فنی و ایمنی تأکید کرد
خرید گلدان آپارتمانی با قیمت مناسب با توجه به زیباسازی فضای داخلی خانه اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. در این میان، استفاده از گیاهان و گلدان‌های آپارتمانی یکی از ساده‌ترین و در عین حال مؤثرترین راه‌ها برای ایجاد حس طراوت، آرامش و ارتباط با طبیعت محسوب می‌شود.
با اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش‌های کارت‌های بانکی با رمز دوم ثابت به ۵۰۰ هزار تومان رسید؛ اقدامی که با هدف بهبود تجربه کاربران در تراکنش‌های اینترنتی و کارت به کارت انجام شده است.
در این مطلب می‌خواهیم به معرفی انواع تقویم رومیزی مناسب برای سال جدید بپردازیم که شما می‌توانید برای تبلیغات و معرفی برند و کسب و کار خود از آن ها استفاده کنید. در ادامه مقاله همراه ما باشید.
با آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی توسط خودروهای سیار گزارش میدانی نشان می‌دهد که متقاضیان استفاده از این نوع بنزین معتقدند این سوخت به صرفه‌تر از نبودنش است و می‌تواند از آسیب به موتور خودروهای خارجی جلوگیری کند؛ با این حال، خواستار عرضه همزمان سیار و ثابت آن در جایگاه‌ها شدند.
جهش‌های ارزی، محصول ۴ عامل زیربنایی در اقتصاد کشور است. بی‌ثباتی نرخ ارز در اقتصاد ایران، یک پدیده تک‌عاملی نیست که بتوان صرفاً با رفع تحریم یا دستورات پلیسی آن را درمان کرد.
شعب کشیک بانک کشاورزی در استان تهران روز چهارشنبه دهم دی‌ماه از ساعت ۸ تا ۱۲ آماده ارائه خدمات به مشتریان هستند. این اقدام در پی تعطیلی روز دهم دی‌ماه و با هدف پاسخگویی بهتر به نیازهای مشتریان انجام شده است.
بانک صادرات ایران در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید و کاهش بنگاه‌داری، با عرضه اولیه سهام شرکت توسعه ساختمان سپهر ایران («ثبهران») اقدام به مولدسازی دارایی‌ها و افزایش شفافیت در بازار سرمایه کرد. ارزش هر سهم «ثبهران» حدود ۵۸۷ تومان برآورد شده است.
سازمان آگهی های پُرسون