استاندار البرز با اشاره به حوادث متعدد رانندگی در کشور و این استان تأکید کرد که رعایت اصول رانندگی و پیوستن به پویش “نه به تصادف” برای حفظ جان شهروندان امری ضروری است.
رییس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در دیدار دکتر کرمانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت و معاون اجرایی ستاد پویش «نه به تصادف!» از آمادگی این سازمان برای هم افزایی در جهت پیشبرد بهتر این پویش خبر داد.
حادثهای که در مسیرها اتفاق میفتد، سه عامل بسیار مهم هست، یک عامل انسانی، دو عامل خودرویی که از آن استفاده میشود و سوم هم مسیر و جادهای که در آن تردد میکنیم. بخشی واقعاً به عامل انسانی برمیگردد که قطعا در شرایطی رانندگی بکند که سبقت غیر مجاز نگیرد، سرعت غیر مجاز نداشته باشدف از تلفن همراه استنفاده نکند، با بچههای کوچک حواس پرت نشود، خواب آلوده نباشد.
کمپین نه به تصادف کمپین خوبی است و به نظر من دو هدف را دنبال میکند، هدف اول سلامت مردم و شاد بودن ایام نوروز برای وزارت بهداشت بسیار مهم است، دولت تکالیفی دارد و یکی از تکالیفی که دولت در نه به تصادف دارد این است که نظارت مستمری بر جادهها داشته باشد، امنیت جادهای بسیار مهم است، نکته بعدی کیفیت خودروها است، اینها تکالیفی است که در خصوص وزارتخانهها و سازمانهای دیگر هست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن قدردانی از اقدامات وزارت بهداشت در راهاندازی پویش «نه به تصادف»، بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و رسانهای برای کاهش تصادفات تأکید کرد.
دکتر کرمانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت و معاون اجرایی کمپین «نه به تصادف»، از راه اندازی سامانه ملی NaBeTasadof.ir با هدف ارتقای ایمنی سفر و کاهش تصادفات جادهای خبر داد.
دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری بین وزارت بهداشت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر نقش فرهنگسازی در کاهش تصادفات جادهای، از راهاندازی پویشهای فرهنگی همچون پویش نه به تصادف در این زمینه استقبال کرد.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران اعلام کرد که دفتر این سازمان در ایران متعهد به تقویت پویش «نه به تصادف» از طریق حمایتهای استراتژیک، ابتکارات آگاهیبخشی عمومی و همکاری با ذینفعان است.
حسین کرمانپور، مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت در این باره گفت: پویشهایی از این دست باعث میشوند که حساسیت جامعه نسبت به موضوعاتی که خطرات کم و زیاد دارند کاهش پیدا نکند. حساسیت جامعه باید نسبت موضوعاتی از جمله تصادفات و بیماریهای عفونی پایدار بماند که نتیجه خوب آن را در سال ۹۶ شاهد بودیم.