بحث روز

علیرغم تهدیدهای پیاپی ترامپ به ازسرگیری جنگ علیه ایران که در روزهای اخیر در قالب‌های مختلف صورت گرفت، روز سه‌شنبه این هفته اعلام شد وی از موضع خود عقب‌نشینی کرده است. همزمان با این عقب‌نشینی، روزنامه واشنگتن‌پست نوشت: «ترامپ گزینه نظامی ندارد، باید توافق کند».
سبحانی فر با اشاره به ماموریت پزشکیان به عارف در خصوص اینترنت گفت: تصمیم نهایی در شورای عالی فضای مجازی و کارگروه مصادیق مجرمانه گرفته می‌شود؛ این موارد در قانون دیده شده و مشخص است که تصمیم‌گیری در کجا انجام می‌شود.
همزمان با ۲۷ اردیبهشت‌ماه و در آستانه روز جهانی مخابرات و هفته ارتباطات، ۱۹۱ پروژه مخابراتی در سطح استان خوزستان با سرمایه‌گذاری بیش از یک‌هزار و ۶۳۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
علی کشوری گفت: با توجه به هدف مصوبه شورای امنیت ملی، دسترسی به اینترنت بین‌الملل برای مشاغل و گروه‌های خاص، باید رعایت شود. در اینترنت پرو قرار است نگاه، موضوع کمک به فضای کسب و کار باشد.
محمد ذاکری استاد دانشگاه نوشت:

تحقق رویای صیانتی ها

آنچه سال‌ها با نام‌هایی چون "طرح صیانت" مطرح می‌شد و با مخالفت جامعه به جایی نمی‌رسید، ظاهراً در سایه شرایط جنگی و محدودیت‌های امنیتی راه خود را باز کرده است؛ محدودسازی اینترنت و ایده "اینترنت طبقاتی" حالا بیش از هر زمان دیگری به سیاستی عملی شبیه شده است.
محسن راجی اسدآبادی، مدرس دانشگاه و پژوهشگر اقتصاد بخش عمومی نوشت:

قواعدبازی چین: شریک همه، متحد هیچ‌کس!

در میانه جنگ و بسته شدن تنگه هرمز، نگاه‌ها به پکن دوخته شده است. اما چین برخلاف تصور بسیاری نه متحد کسی است و نه حاضر است همه منافع خود را برای یک طرف قربانی کند؛ قاعده بازی آن ساده است: شریک همه، متحد هیچ‌کس.
علی ربیعی در اعتماد نوشت:

ای که دستت می‌رسد کاری بکن

در روزهایی که کشور با خطر جنگ، فشار خارجی و اضطراب اجتماعی روبه‌رو است، هیچ سرمایه‌ای مهم‌تر از اعتماد مردم نیست. اگر دست کسی به تصمیم می‌رسد، امروز زمان کاری کردن است؛ نه برای اینترنت به عنوان یک مطالبه فنی، بلکه برای حفظ پیوند مردم با آینده، با دولت و با ایران.
استاندار خوزستان با اعلام عدم وجود قطعی برق خانگی در استان تاکنون، از مردم خواست با صرفه‌جویی در مصرف، زمینه را برای پایداری شبکه برق در فصل گرم سال فراهم کنند.
عبدالباری عطوان در تحلیلی تازه با اشاره به مجموعهای از تحولات سیاسی و میدانی، نوشته است که نشانه‌های متعددی از نزدیک بودن ازسرگیری جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در حال آشکار شدن است.
رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت دوازدهم، با تأکید بر اینکه تصمیم برای آغاز مذاکرات از اراده جمعی در عالی‌ترین سطح تصمیم‌سازی کشور برآمده، گفت: این تصمیم در شورای عالی امنیت ملی اتخاذ شده و تأیید رهبری پشتوانه محکمی برای تیم مذاکره‌کننده است.
ظاهراً و براساس اخباری که بیشتر از آن طرف درز پیدا می‌کند، ایران و آمریکا در حال تهیه پیش‌نویس توافقی یک صفحه‌ای هستند که به جنگ پایان می‌دهد.
آمریکا در حال تهیه پیش‌نویس قطعنامه ای جدید علیه ایران با مشارکت بحرین، کویت، قطر، امارات متحده عربی و عربستان سعودی است. انتظار می‌رود این قطعنامه از ایران بخواهد محدودیت تردد در تنگه هرمز، حملات به کشتی‌های تجاری و تلاش برای وضع عوارض بر کشتیرانی در تنگه هرمز را متوقف کند و از ایران بخواهد که مین‌گذاری دریایی را متوقف کند و محل مین‌ها را فاش کند.
روزنامه گاردین انگلیس در گزارشی نوشت: مذاکره‌کنندگان سابق برجام معتقدند که بستن تنگه هرمز که پیش‌تر ایران تمایلی به انجام آن نداشت معادلات را تغییر داده است. به گفته یکی از آن‌ها، این اقدام به ایران ابزاری داده که حتی از سلاح هسته‌ای هم کارآمدتر است.
سازمان آگهی های پُرسون