بحث روز

ماجرای برکناری شهرام دبیری بحث‌هایی درباره مسئولیت‌پذیری و لزوم شفافیت بیشتر مسئولان را مطرح کرد و نشان داد پزشکیان بر عهدی که با مردم بسته پایبند است و قرار نیست رفاقت ها مانع دیدن تخلف ها شود و ماجراهایی چون چای دبش و نهاده های دامی که رفاقت رییس دولت و وزرا در دولت سیزدهم رخ داد در دولت پزشکیان هم تکرار شود و با اولین دروغ ؛ شخص خاطی حذف خواهد شد.
آغاز سال با ادعای سفر تفریحی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور و همسرشان به قطب جنوب بازتاب گسترده‌ای یافت. ولی مهمتر از آن، تکذیب اولیه ماجرا و سپس لاپوشانی آن بود که اصل سفر در برابر آن ایراد مهمی محسوب نمی‌شد. آمدند سرمه به چشم این خبر بکشند که کورش کردند.
ترامپ علیه ایران، از ترفندهای ساده برای آسیب رساندن استفاده می کند. ترفندهای ساده و آسان اما دارای ظرفیت بالا برای ضربه زدن به منافع طرف مقابل. یکی از این ترفندها، افزایش تورم در ایران از طریق افزایش قیمت دلار است.
بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به عنوان نهاد ناظر بر صنعت بیمه کشور با درک اهمیت پویش نه به تصادف از اولین نهادهای بود که با همکاری صندوق تامین خسارت های بدنی به پویش فرهنگ ساز مذکور پیوست.
عربستان مدت‌ها است براساس یک معیار جدید اول ماه‌های قمری را اعلام می‌کند. این مبنا بر این اساس است که هنگام غروب خورشید در مکه باید هلال پس از خورشید غروب کند. و اینکه قابل رؤیت باشد یا نه در این مبنا جایگاهی ندارد.
بیمه مرکزی به‌عنوان نهاد حاکمیتی صنعت بیمه، نه‌تنها باید حامی این پویش باشد، بلکه می‌تواند نقش کلیدی و محوری در اجرای سیاست‌های پیشگیرانه را فراتر از این پویش ایفا کند.
قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور در بازدید از مرکز عملیات بحران؛

۴۷۳ کشته تاکنون یعنی فاجعه/ قرار نیست خانواده خود را به قتلگاه ببرید/فیلم

معاون اجرایی رئیس جمهور ضمن اظهار تاسف از آمار جان‌باختگان تصادفات نوروزی، افزود:در تعطیلات نوروز تا ۸ فروردین تعداد ۴۷۳ ایرانی متاسفانه در تصادفات جان خود را از دست دادند. این چون بیماری هایی نیست که نشود جلوی آن را گرفت. این اتفاق به سادگی قابل کنترل است. با کاهش سرعت، سبقت نگرفتن در هرشرایطی، افزایش تمرکز، رعایت فاصله با خودرو جلویی و با عدم استفاده از موبایل می توان از این مر گ‌ومیرها جلوگیری کرد.
مرتضی مومیوند دکترای فقه و مبانی حقوق اسلامی و پژوهشگر علوم انسانی:

رجب طیب اردوغان کمی تاریخ بخواند! /تبریز قلب تپنده ایران، نه سرزمین خیالی اردوغان

ادعای بی مبنای اردوغان در قلمرو معنوی خواندن تبریز، توهین به شعور تاریخی یک ملت است، ملتی که نه‌ فقط حافظ خاک، که حافظ روح، فرهنگ و هویت خویش بوده و هست. اردوغان اگر تاریخ را با چشمانی باز مطالعه می‌کرد، درمی‌یافت که تبریز را نه با شعار، بلکه با ایمان و خون و غیرت مردانی چون ستارخان و باقرخان می‌توان شناخت، مردانی که سینه‌ سپر کردند تا این خاک پای بر جا بماند.
جانشین پلیس راهور فراجا گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، چهار فقره تصادف فوتی درون شهری ثبت شد که چهار نفر جان خود را از دست دادند همچنین۲۹۷ فقره تصادف جرحی رخ داد که ۳۳۴ نفر مجروح شدند. در مجموع، تعداد کل تصادفات درون شهری به ۲ هزار و ۵۸۳ فقره رسید.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴

شعار ۱۴۰۴ «سرمایه‌گذاری برای تولید» است/ این شعار مایه‌ی گشایشی برای معیشت مردم خواهد شد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴، سال جدید را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کردند.
در پی افزایش قیمت‌ در بازار ارز و طلا طی دو - سه روز اخیر، یک کارشناس اقتصادی به عوامل بین‌المللی اثرگذار بر تغییرات نرخ دلار و طلا اشاره کرد و گفت: اصولا وقتی آمریکا به سمت جنگ تعرفه‌ای یا نظامی می‌رود؛ زمینه‌های لازم برای افزایش طلا ایجاد می‌شود. از سوی دیگر ترامپ تنش‌های سیاسی خود را بیشتر کرده که باعث افزایش نرخ ارز در بازار داخلی شده است.
با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروز، باید یادآوری کنیم که عامل انسانی در بروز تصادفات جاده‌ای نقش بسیار مهمی دارد و این حوادث برای جامعه و خانواده‌ها بحران ایجاد می‌کند.
سازمان آگهی های پرسون