در شرایط کنونی حکمرانی به دلیل در قدرت بودن مجموعهای خاص، احتمال ظهور کفنپوشان در خیابانها و میدانها برای اعتراض به سیاستهای دولت تقریباً نزدیک به صفر است.
«سیاست خارجی دولت بایدن و حتی آمریکا در خاورمیانه شکست خورده است.» آیا این یک گزاره شعاری و از جنس پروپاگانداست؟ چقدر میتوان این گزاره را جدی گرفت؟ و در صورت اقامه استدلالهای متقن برای این ادعا پیامدهای چنین شکستی برای منطقه ما چیست؟
رقابت لیستهای انتخاباتی که معنای رسیدن به نتیجه را دارد و نتیجه از آن حاصل خواهد شد در سایه مشارکت و حضور مردم در انتخابات معنا و مفهوم پیدا خواهد کرد.
نظر موافق دولت و مجلس در برنامه هفتم توسعه این بود که سن و سابقه موردنیاز برای بازنشستگی نیروی کار بهصورت پلکانی افزایش پیدا کند تا بخشی از ناترازی گسترده صندوقهای بازنشستگی جبران شود. این نظر که در قالب مصوبه مجلس به شورای نگهبان ارسال شده بود، خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
هرچند مسئولان بانک مرکزی ظاهرا خود را با تکلیف وام ازدواج موافق جلوه میدهند؛ اما با ارسال دستورالعملهای بازدارنده و متناقض به شعب بانکی، عملا اجرای این وعده دولت را تحتالشعاع قرار میدهند.
اصرار شائبهبرانگیز مدیرعامل باشگاه نفت آبادان در جذب وینفرد شفر آلمانی به عنوان سرمربی جدید این تیم از آن دست مسائل است که تنها میتواند با توبیخ و تنبیه یا حتی محرومیت، جریمه شود.
اگر چه تسنیم نوشته بود که «اخبار پس از تایید محمدباقر نوبخت و علی مطهری حکایت از این دارد که حسن روحانی و علی لاریجانی احتمالا در تهران لیست انتخاباتی مشترک میدهند.» اما بهنظر نمیرسد لاریجانی قصد ارایه لیست مشترک با روحانی داشته باشد.
سایت منتسب به محسن رضایی از اظهارات حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس در مراسم گرامیداشت سردار سلیمانی و شهدای حادثه تروریستی کرمان به شدت انتقاد کرد.
روزنامه اصولگرای فرهیختگان از رویکرد انتخاباتی صداوسیما انتقاد کرد و نوشت: مهیج کردن فضای سیاسی و بسترسازی برای افزایش مشارکت نیاز به زمینهچینیهایی دارد که فرآیندش ماهها قبل از انتخابات آغاز میشود.
حدود 10 روز پیش تصاویر صورتجلسه امضا شده میان خودروسازان و وزارت صنعت در رسانه ها منتشر شد که براساس آن طرفین توافق کرده بودند مازاد تولید خودروسازان – معادل 120 هزاردستگاه- پنج درصد زیر قیمت بازار عرضه شود.