نگاهی به نظرسنجیهای مختلفی که در مورد اقبال به نامزدها و احتمال رایآوری آنها منتشر شده، نشان میدهد در شرایط فعلی مشارکت انتخاباتی به 50 تا 55 درصد نزدیک است.
از فهرست داوطلبان میتوان امیدوار بود که در صورت پرهیز از نگاه یکسویه و اصرار بر یکدست سازی حکومت و حذف چهرههایی که میتوانند تنور رقابت را داغ کنند، انتخابات ریاست جمهوری ماه آینده پرشور و با مشارکت بالا برگزار شود.
بعید است انتخابات پیشرو دوقطبی شود. حتی نامزدهایی همچون محمود احمدینژاد و علی لاریجانی با فرض تأیید صلاحیت شدن از سوی شورای نگهبان هم قادر نیستند صفبندی جدیای در جامعه ایجاد کنند.
شورای نگهبان با سعه صدر میتواند نشان دهد که مردم با انتخاب افراد مورد نظر خود، بهتر از هرکس و نهاد دیگری به آینده امیدبخش کشور فکر میکنند و آنها هستند که باید صلاحیت نامزدها را تشخیص دهند.
انتقاد تند اطلاعات از ثبت نام گسترده کاندیداهای ریاست جمهوری
بیاخلاقیها در همه جبههها و جریانهای سیاسی بود و همچنان هم هست، اما نکته جالب آنکه اصلاحطلبان اصولگرایان و انقلابیها را تخریب میکنند، اصولگرایان و انقلابیها هم اصولگرایان و انقلابیها را تخریب میکنند!
در حالی که قرار بر این بود پس از 5 سال ممنوعیت واردات بالاخره خودروهای خارجی وارداتی روانه خیابانها شوند، اما از زمانی که آییننامه واردات خودرو ابلاغ شده تاکنون تنها تعداد محدودی خودرو وارد کشور شده است.
صلاحیت فردی که سیاه ترین برگهای تاریخ حکمرانی را در پرونده خود دارد، رد کنید
ایران، اکنون در شرایط خاصی قرار دارد که به حکمرانان صادق، لایق و خدوم نیازمند است. کسانی که حتی برای ثبتنام نامزدی خود، مدتها متوسل به اقدامات نمایشی میشوند و همراه با بازیهای سیاسی به محل ثبتنام میروند،حتی اگر سابقه دیگری هم از آنها در دست نباشد همین اقدامات نشاندهنده بازیگر بودن آنهاست.
دوقطبی اصلی انتخابات۱۴۰۳ به همان زودهنگامی که خود انتخابات رسید، فرا رسید: «دوقطبی جلیلی- لاریجانی». مشابه همان دوقطبی «جلیلی- روحانی» در انتخابات۱۳۹۲ که حتی محمدباقر قالیباف و سایر کاندیداها هم ناچار شدند خود را ذیل آن تعریف کنند و در نتیجه، به حاشیه روند.
از دل بحران تا تشویق هواداران به ثبت نام در انتخابات:
آخرین خبر از تحولات انتخابات ۱۴۰۳ نشان می دهد که حامیان حفظ ترکیب و ساختار دولت شهید رئیسی در دولت جدید به شدت درحال ترغیب یاران صادق، وفادار، کاردان و مقبول شهید جمهور در عرصه انتخابات هستند و در آخرین تحولات شنیده شد که برخی از حامیان دولت محوریت را با چهره ای اجرایی و کاردان چون دکتر محمد حسن نامی میدانند و در حال تشویق او به ثبت نام در انتخابات ۱۴۰۳ هستند.
علی جنتی می گوید بین افرادی که اکنون در جمع اصولگرایان مطرح هستند، آقای فتاح و آقای جلیلی مطرح هستند، همچنین اگر آقای مخبر کاندیدا شود معتقدم شانس ایشان بیش از سایرین است؛ بنابراین به ترتیب آقای مخبر و سپس آقایان فتاح و جلیلی شانس بیشتری دارند.
تسنیم نوشت: شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در جریان بررسی نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری به تصمیم اولیه خود برای حمایت از محسن هاشمی رفسنجانی رسید.
هلدینگ رسانهای کلبه امید با دارا بودن ۸ رسانه در ذیل خود به یکی از بزرگترین هلدینگ های رسانه خصوصی کشور تبدیل شده است. این هلدینگ رسانه ای دارای ۳ روزنامه، ۳ پایگاه خبری، یک رسانه محیطی و یک موسسه فرهنگی می باشد.
مسیح مهاجری در سرمقاله جمهوری اسلامی خطاب به روحانی:
حجت الاسلام والمسلمین مسیح مهاجری خطاب به حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی نوشت: «وقتی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ برگزار میشد و بسیاری از افراد سرشناس، با سابقه و صالح توسط شورای نگهبان ردصلاحیت شدند تا فرد مورد نظر رئیس جمهور شود، چرا شما احساس نکردید جمهوریت و اسلامیت نظام به خطر افتاده است؟»
نایب رئیس اول اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از تشکیل فراکسیون حمایت از جهش تولید و تجارت با مشارکت مردم در اتاق بازرگانی ایران با هدف تحقق شعار سال خبر داد.
افراد به دلایل مختلف ممکن است تصمیم به تغییر نام و نامخانوادگی خود داشته باشند و بخواهند شناسنامه خود را در این خصوص اصلاح کنند، لازم است بدانیم این موضوع مستلزم قوانینی است که باید به آنها توجه کرد.