رادیو و تلویزیون

برای باخبر شدن از آخرین اخبار صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

رامبد جوان با اعتراف اینکه در فصل گذشته (هفتم) از برنامه «خندوانه» انرژی و انگیزه همیشگی را نداشته است، دلایل این اتفاق را توضیح داد و در عین حال به مخاطبانش قول داد که فصل جدید را که از دوشنبه ـ ۱۷ آبان ماه ـ پخش آن در شبکه نسیم آغاز می شود، با انگیزه ۱۰۰ شروع کنند.
محمدمعین صمدی دبیر دوازدهمین جشن انیمیشن گفت: این جشن مانند سال گذشته برگزار نمی‌شود و بودجه آن صرف معیشت اعضای خانه سینما می‌شود.
دیدن فیلم مستند «رم-شهبازان» برای علاقه‌مندان به تاریخچه احداث راه‌آهن در ایران بدون اغراق یک باید است. این فیلم ۵۰ دقیقه‌ای به پژوهش و طرح آقای محمد محسنیان و کارگردانی آقای محمدرضا صاحبی، توسط خانم نرگس صفری تهیه شده است.
برنامه تلویزیونی «سینما سلامت» پنجشنبه ۱۳ آبان در قسمت دوم میزبان امیر صدری پزشک، روزنامه نگار و مدیر روابط عمومی نظام پزشکی تهران بزرگ خواهد بود.
آتنا ابراهیمی معیر تهیه کننده برنامه «زندگی از نو» از آموزش تکنیک های مدیریت هزینه ها به مردم در رادیو اقتصاد خبر داد.
سیاوش طهمورث، بازیگر پیشکسوت کشورمان روز جمعه ۱۴ آبان مهمان برنامه گفتگو درامای «رخ به رخ» شبکه دو سیما خواهد بود.
سازمان آگهی های پرسون