بوشهر

مهمترین اخبار

در میانه جنگ اقتصادی و تلاش گسترده دشمنان برای ضربه‌زدن به صنعت نفت، ایران نه‌تنها از پا ننشسته بلکه با اتکا به توان داخلی، مسیر پیشرفت را شتاب بخشیده است. سخاوت اسدی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، در گفت‌وگو با تسنیم تأکید می‌کند که مهندسان و متخصصان ایرانی امروز در خط مقدم جبهه اقتصادی ایستاده‌اند و نتیجه این ایستادگی، اجرای ۱۸.۵ میلیارد دلار پروژه فعال در پارس جنوبی و ساخت ۱.۵ میلیون قطعه داخلی در صنعت نفت و گاز است
نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با تأکید بر خودباوری صنعتی و ضرورت احیای فرهنگ مصرف کالای ایرانی آغاز شد. معاون وزیر نفت در این مراسم با هشدار نسبت به کاهش ارزش perceived کالای ایرانی در میان نسل جوان، اعلام کرد که امروز ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی در داخل کشور تولید می‌شود اما برای تکمیل زنجیره استقلال صنعتی، تقویت فرهنگ مصرف داخلی و ریسک‌پذیری مدیران ضرورت دارد.
طبق اعلام امیر سرکرده، کارشناس هواشناسی، هفته آینده (۱۷ تا ۱۹ آذر) با ورود یک سامانه بارشی قوی از شمال غرب، پربارش‌ترین هفته پاییز خواهد بود. این سامانه سه روز پیاپی بخش بزرگی از کشور را در بر می‌گیرد. همچنین، تا پیش از ورود سامانه جدید، آلودگی هوا در کلان‌شهرها ادامه خواهد داشت.
انفجار یک واحد مغازه در روستای کره‌بند از توابع شهرستان بوشهر ظهر امروز حادثه‌ای تلخ رقم زد؛ حادثه‌ای که بنا بر اعلام هلال‌احمر تا این لحظه سه جان‌باخته برجای گذاشته و عملیات امدادی همچنان ادامه دارد.
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون امور اجرایی رئیس‌جمهور، در نشست بررسی تسهیلات سفر ریاست‌جمهوری به بوشهر تأکید کرد مدیران نباید تنها پشت میز بنشینند و لازم است از نزدیک مشکلات فعالان اقتصادی و کشاورزان را مشاهده کنند. او از نقش کلیدی رقابت سالم، توسعه گردشگری و بازگشت منابع مالی به استان‌ها سخن گفت و خواستار همراهی جدی نظام بانکی برای رشد اقتصادی منطقه شد.
همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا‌(س)، کارکنان همدل بانک صادرات ایران در استان بوشهر با اهدای بخشی از حقوق خود، زمینه آزادی ۲۰ زندانی جرائم غیرعمد را فراهم کردند و بار دیگری جلوه‌ای از مسئولیت‌پذیری اجتماعی این بانک را به نمایش گذاشتند.
در نشست شورای اداری استان بوشهر به مناسبت هفته بسیج، سردار حمید خرم‌دل با تشریح نقش حیاتی بسیج ادارات در امنیت، انسجام و بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی، بر ضرورت مسئولیت‌پذیری مدیران در همکاری فعالانه با پایگاه‌های مقاومت تأکید کرد. در این نشست، سرهنگ محمد رضایی نیز به عنوان مسئول جدید بسیج ادارات استان معرفی شد.
نشست کارشناسی و جلسه هماهنگی دهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور مسئولان بنیاد شهید و استانداری بوشهر در تهران برگزار شد؛ نشستی که طی آن بر تمرکززدایی فرهنگی، تقویت فعالیت‌های هنری در استان‌ها و آمادگی بوشهر برای میزبانی این رویداد ملی تأکید شد.
محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، از آغاز قرارداد جدید ایران و روسیه برای ساخت هشت نیروگاه هسته‌ای خبر داد: چهار واحد در بوشهر و چهار واحد دیگر در نقاط مختلف کشور. وی تأکید کرد که هدف از این پروژه‌ها تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای و بهره‌مندی مردم از انرژی پاک و پایدار است.
فرمانده انتظامی استان بوشهر از کشف سریع پرونده قتل زن جوان ۲۷ ساله در خودروی شخصی‌اش خبر داد و گفت: قاتل که با هدف سرقت طلاهای قربانی اقدام به جنایت کرده بود، در کمتر از چند ساعت شناسایی و دستگیر شد.
سروان مصطفی فرزانه از وقوع سانحه‌ای مرگبار در محدوده سه‌راه پتروشیمی خبر داد و گفت: در این حادثه، یک خودروی پژو پس از برخورد با کامیون، دچار خسارت شدید شد و راننده در دم جان خود را از دست داد.
محمد مظفری، فرماندار بوشهر، در مراسم هفته ملی کودک بر اهمیت نقش آموزش و پرورش در رشد فکری و فرهنگی کودکان تأکید کرد و گفت سرمایه‌گذاری در این حوزه، پایه توسعه پایدار و تقویت نظام آموزشی کشور است.
ناعدالتی صنعت در حق فرهنگ و هنر کنگان؛

بندری ثروتمند که حتی یک سالن سینما ندارد!

آیا این منصفانه است که شهر کنگان، با جمعیتی چند ده‌هزار نفری و حضور مستمر هزاران نفر از متخصصان و کارکنان جامعه صنعتی و خانواده‌هایشان در آن، اکنون در وضعیتی باشد که برای تماشای یک فیلم یا برگزاری یک نشست تخصصی باید چشم به شهرهای همجوار بدوزد. در این شهر نه سالن کنسرتی وجود دارد برای شنیدن نوای موسیقی، نه پلاتویی مجهز و تمییز برای تماشای تئاتر و نه سالنی برای اکران فیلم‌های روز سینما و نه حتی تالاری برای گفت‌وگو درباره شهر و چالش‌هایش!
سازمان آگهی های پُرسون