انرژی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نفت و انرژی و نیرو را در سرویس انرژی پرسون بخوانید.

شرکت آرامکو عربستان سعودی به دلیل اختلال در ترافیک نفتکش‌ها در تنگه هرمز ناشی از حملات اخیر، عرضه نفت به آسیا را در آوریل کاهش داده است.

مدیرعامل شرکت هواپیمایی یونایتدایرلاینز گفت به‌دلیل شرایط بازار، احتمال کاهش قیمت نفت به زیر ۱۰۰ دلار تا سال ۲۰۲۸ بسیار کم است.
گوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا، در شبکه‌های اجتماعی به شدت از عملکرد دونالد ترامپ در جنگ ایران انتقاد کرد و افزایش قیمت بنزین، تلفات نظامیان و تضعیف ائتلاف‌های بین‌المللی را از پیامدهای آن دانست.
نمایندگان مجلس طرحی را در حال بررسی دارند که بر اساس آن، کشورهایی که از تنگه هرمز به عنوان یک مسیر امن برای تردد کشتی‌ها، حمل انرژی و تأمین امنیت غذایی استفاده می‌کنند، موظف به پرداخت عوارض به ایران خواهند بود.

رضا موسایی، سیاست پژوه صنعت و معدن نوشت:

تنگه هرمز، شوک نفتی و پیامدهای عمیق آن در هزینه‌های معدن!

بررسی داده‌های موسسات پژوهشی نشان می‌دهد که هزینه‌های معدن‌کاری همگام با قیمت نفت خام صعود می‌کند، اما این حساسیت در میان فلزات مختلف متفاوت است، پیش‌بینی می‌شود اگر میانگین قیمت نفت به ۱۰۰ دلار برسد، هزینه‌های جهانی استخراج سنگ آهن تا ۲۰ درصد، مس ۱۶ درصد و طلا ۹ درصد جهش یابد.
تحلیلگران اکونومیست می‌گویند اگر تنگه هرمز تا پایان ماه بسته بماند، قیمت نفت ممکن است تا مرز ۲۰۰ دلار جهش کند. سناریویی که می‌تواند جرقه رکود تازه‌ای در اقتصاد جهانی باشد.
کاهش چشمگیر مصرف بنزین در کشور به دلیل کم‌تر شدن مراجعات غیرضروری و گسترش کارت سوخت شخصی. سخنگوی صنف جایگاه‌داران: توزیع سوخت عادی است و هیچ کمبودی گزارش نشده.

استاندار مازندران با اعلام اینکه 100 میلیون لیتر سوخت در استان ذخیره شده است، به مسافران اطمینان داد که جای هیچگونه نگرانی در خصوص تامین سوخت وجود ندارد.

با انتشار اخباری مبنی بر احتمال افزایش قیمت بنزین در چین، جایگاه‌های سوخت سراسر این کشور شاهد صف‌های طولانی از خودروها شد و نگرانی‌هایی را در میان شهروندان برانگیخت.

قیمت نفت برنت دریای شمال در پی تشدید تنش‌ها و بسته شدن تنگه هرمز، در پانزدهمین روز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، از مرز 103 دلار عبور کرد. تحلیلگران بر تاثیرات این جنگ بر قیمت نفت تاکید دارند.

رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، در مصاحبه‌ای پیش از بازگشت از کنتاکی اعلام کرد می‌تواند زیرساخت‌های انرژی ایران را در عرض یک ساعت از کار بیندازد و بازسازی آن را تا ۲۵ سال به تعویق اندازد.

سازمان آگهی های پُرسون