اخبار منتخب استان‌ها

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استان فارس بعد از استان سیستان و بلوچستان در تعهد ایجاد اشتغال رتبه دوم را در کشور به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان البرز اعلام کرد: سرانجام پس از ۱۲ روز کار شبانه روزی تیم های فنی و مهندسی برای لایروبی رودخانه کرج، امروز جریان آب سد کرج به مسیر اصلی خود هدایت شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان خبر داد

ساخت ۴۴ هزار واحد مسکن ملی طی ۴ سال در همدان

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه ساخت ۴۴ هزار واحد مسکن ملی طی چهار سال در استان همدان تعریف شده است، گفت: تا پایان دولت به ۴۴ هزار واحد مسکن ملی در همدان خواهیم رسید.
بازرس کل استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای ۲ نفر از مدیران متولی و مربوطه و به دلیل تخلف احتمالی و یا ترک فعل در جریان تصادف زنجیره ای و خونین روز گذشته (جمعه) ورودی شهر یاسوج پرونده تشکیل شده و در حال بررسی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان نهاوند گفت: موضوع مسکن فرهنگیان از استخوان‌های لای زخم است که برای دولت سیزدهم به ارث مانده است که با تشکیل نشست و پیگیری در صورت وجود زمین در شأن فرهنگیان، اقدام و براساس داشته‌های شهرستان تعیین‌تکلیف شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از دومین ایثار ماندگار درسال جاری خبر داد و گفت: جوان ۲۸ ساله ساکن وحدتیه از توابع دشتستان ناجی جان نیازمندان به پیوند عضو شد.
دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان خراسان رضوی درپاسخ به سؤالاتی درباره پلمب پل هوایی آرمیتاژ مشهد بیان کرد: به منظور جمع‌آوری فضای کافی‌شاپ‌ها در کمیته عفاف و حجاب تصمیماتی گرفته شده و دست ما نیست و این موضوع زیر نظر کمیته عفاف وحجاب است.
اداره کل هواشناسی فارس اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته شهرستان مُهر با  ۴۷ درجه سانتیگراد گرم ترین منطقه استان را در آغاز فصل تابستان  به خود اختصاص و رکورد دار شد، شیراز هم به  ۳۸ درجه سانتیگراد رسید.
مرکز مدیریت راه‌های مازندران اعلام کرد: محور‌های کندوان و هراز فردا جمعه ۲ تیرماه در صورت ترافیک سنگین یکطرفه می‌شوند.
رییس کل دادگستری همدان گفت: با پیگیری های ستاد تالیف قلوب و کمیته های مصلحین و معتذرین ظرف چهار سال، پرونده های ۸۰ محکوم به قصاص به مصالحه ختم شد.
اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگانتیم فنی از وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مرکز تحقیقات مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، برنامه شهر سالم مراغه را طی دو روز مورد بازدید قرار دادند.
مدیرکل پزشکی قانونی استان قزوین گفت: مرجع رسمی اعلام آمار متوفیان تصادفات، پزشکی قانونی است که در سال گذشته ۳۴۰ مورد در استان قزوین رقم خورده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران، گفت: ۲۳ دستگاه اجرایی و بانک از مشترکان اداری شرکت توزیع نیروی برق مازندران به دلیل رعایت نکردن مصوبه هیات دولت، اخطار قطع برق دریافت کرده‌اند که در صورت تداوم این وضعیت، اشتراک برق این مشترکان قطع خواهد شد.
عضو شورای شهر یزد گفت: وضعیت موجود آسفالت برخی از معابر شهر یزد راضی کننده نیست و باید شهرداری اقدامات لازم را برای بهبود آن انجام دهد به گونه‌ای که شهروندان علاوه بر آسفالت معابر مشکل دار، از کیفیت آسفالت هم رضایت کافی را داشته باشند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان با اشاره به برگزاری پانزدهمین جشنواره گل محمدی لاله‌زار بردسیر، روز جمعه دوم تیرماه جاری در سایت گردشگری این منطقه گفت: برای حضور بیشتر مردم در این جشنواره تورهای گردشگری راه‌اندازی می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون