انجام کاوش‌ برای ‌نجات‌ محوطه‌های تاریخی پشت سد بالارود اندیمشک

سرپرست اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی اندیمشک گفت: کاوش‌های نجات‌بخشی اضطراری محوطه‌های تاریخی پشت سد بالارود اندیمشک از طرف پژوهشگاه وزارت میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی انجام شد.‌
تصویر انجام کاوش‌ برای ‌نجات‌ محوطه‌های تاریخی پشت سد بالارود اندیمشک

به گزارش سایت خبری پرسون از خوزستان، هانی خادم، با اشاره به این‌که در دو سال گذشته ۲۱ محوطه تاریخی در پشت سد بالارود اندیمشک توسط کارشناسان میراث‌فرهنگی شناسایی شده بودند گفت: اعتبار کاوش در این محوطه‌های تاریخی در سال جاری از محل سازمان آب و نیرو استان خوزستان تخصیص یافت.

وی بیان کرد: کاووش باستان‌شناسان در محوطه‌های سد بالارود در حد گمانه‌زنی اضطراری بود که تشخیص دهند این محوطه‌ها مربوط به چه دوره‌ای هستند.

او درباره نتایج کاوش در این محوطه‌های تاریخی توضیح داد: کاوش در این محوطه توسط کارشناسانی که از تهران آمده بودند در مدت یک ماه به صورت کامل صورت گرفت و نتایج به‌زودی پس از اتمام مطالعات لازم از پژوهشگاه تهران برای ما ارسال خواهد شد.

به گزارش پرسون، از جمله محوطه‌های پشت این سد می‌توان به محوطه باستانی «بردپنیر» اشاره کرد که بسیار پراکنده و نزدیک به چهار هکتار است. محوطه «بردپنیر» مربوط به هزاره چهارم و پنجم قبل از میلاد است و در شهرستان اندیمشک، بخش الوار گرمسیری، یک کیلومتری شهر حسینیه واقع شده و با شماره ۱۷۹۹۲ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

منبع: ایسنا

668871

سازمان آگهی های پرسون