پوشش ویژه کرونا

در پرسون از رویدادهای لحظه ای کرونا در ایران و جهان باخبر شوید.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد؛

آغاز پیک سوم کرونا در مازندران / ۴۰۱ شهر زرد و ۴۳ شهر نارنجی در کشور

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ضمن تاکید بر لزوم کنترل مرزهای کشور و رصد ویروس جدید کرونا که اروپا را در بر گرفته است، در عین حال از روند نزولی کووید۱۹ در کشور خبر داد.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: با فوت ۱۱۴ ‌بیمار دیگر از مبتلایان قطعی در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان باختگان این بیماری در کشور به ۵۵ هزار و ۳۳۷ ‌نفر رسید.

سخنگوی سازمان غذا و دارو، از اجرای مرحله سوم مطالعات بالینی واکسن مشترک ایران و کوبا روی ۵۰ هزار نفر داوطلب در بهمن و اسفند خبر داد.
رئیس دفتر رئیس‌جمهوری از انعقاد قرارداد خرید بیش از ۲۰ میلیون دوز واکسن خارجی کرونا خبر داد و گفت: قرارداد خرید ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دوز واکسن کووکس منعقد شده است و در حال توافق برای خرید حدود ۴ میلیون دوز واکسن از چین هستیم.
آخرین آمار کرونا در ایران؛

۱۴۹ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۹ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۵ هزار و ۹۵ نفر رسید.

رئیس انستیتیو پاستور ایران از انجام مرحله ۲ کارآزمایی واکسن کرونای این مجموعه خبرداد و گفت: با بررسی مزایا و معایب واکسن فایزر، خرید آن عاقلانه نیست.

پژوهشگران با استفاده از چاپ سه‌بعدی، نانوحسگری ساختند که قادر است بیماری کرونا را در ۱۰ ثانیه تشخیص دهد.

با همکاری مردم و تدبیر مسئولان رقم خورد؛

ثبت روز بدون فوتی کرونا در یزد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: خوشبختانه در شبانه روز گذشته فوت بیماری به دلیل ابتلا به کرونا در استان ثبت نشده است.
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: امکان تشخیص ویروس کرونا جهش یافته در ایران وجود دارد، از همه مسافران انگلیس و اروپا در فرودگاه تست سریع و از موارد مشکوک تست دقیق تر «پی سی آر» گرفته و بررسی می‌شود و تاکنون موردی از این ویروس در ایران تایید نشده است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با فوت ۱۲۱ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۵۴ هزار و ۸۱۴ نفر رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کاهش موارد فوت روزانه کرونا به زیر ۱۲۰ نفر خبر داد و گفت: خبرهای خوشی برای تامین واکسن در راه است اما مهمترین اقدام، حماسه تولید واکسن ایرانی است که از نمونه های خارجی هم بهتر خواهد بود. تست انسانی دومین واکسن ایرانی هم هفته آینده شروع می شود.
سازمان آگهی های پرسون